Головна > Медичний центр “ДІАМЕД”

Медичний центр “ДІАМЕД”

Медичний центр «Діамед» – багатопрофільний заклад охорони здоров’я з дуже широким спектром послуг. У складі медичного центру «Діамед» працює консультативно-діагностичне відділення, клініко-біохімічна лабораторія.

Центр «Діамед»  володіє широким спектром діагностичних можливостей. Це лабораторні та клінічні дослідження у власній лабораторії, ультразвукова діагностика будь-якої складності, всі види ендоскопічних досліджень, функціональна діагностика, повний спектр рентгенологічних досліджень.

У складі Медичного центру “Діамед” працює діагностичне, поліклінічне та стаціонарне відділення. Стаціонарне відділення, включає в свої послуги: анестезіологію та інтенсивну терапію, загальнау хірургію та мініінвазивну хірургію, лор-хірургію, нейрохірургію, травматологія, онкологічну хірургію, а також пластичну хірургію та хіміотерапію.

Всі реанімаційні палати оснащені сучаснішим обладнанням для постійного спостереження стану пацієнта та, за потреби, надання якісної невідкладної медичної допомоги. Стаціонарне відділення розраховано на лікування одночасно десятка пацієнтів у комфортних одно – та двомісних палатах.

Відвідувачі центру можуть отримати допомогу більш ніж з 20 медичних спеціальностей.

Також в медичному центрі “Діамед” ви можете обрати сімейного лікаря у та при цьому отримати 10% знижки на усі види послуг та отримати ряд бекоштовних послуг.

“Діамед” пропонує наступні послуги:

  • МРТ/КТ на новітньому обладнання
  • УЗД
  • гастроскопія та колоноскопія
  • нейрофункціональна діагностика
  • рентгенографія
  • функціональна діагностика
  • власна лабораторія
  • загальна та мініінвазивна хірургія
  • онкологія
  • нейрохірургія
  • ортопедія та травматологія

Для того, щоб отримати сучасне медичне обслуговування європейського рівня, зовсім не потрібно їхати до Європи. В “Діамед” повний комплекс для обстеження та лікування дорослих та маленьких пацієнтів. Оснащення центру – від провідних фірм світового масштабу, які виготовляють медичне устаткування.

Тут працюють досвідчені висококваліфіковані спеціалісти. Більш як третина медичного персоналу мають наукові ступені та вчені звання. Всі лікарі систематично беруть участь в вітчизняних і зарубіжних симпозіумах, конференціях, проходять стажування в кращих медичних установах України та країнах Європейського Союзу.

Також важливо, що вам зовсім не потрібне направлення від лікаря або прописка в Ужгороді. Достатньо просто звернутися в реєстратуру медичного центру, звідки вас направлять до необхідного фахівця. На сайті медичного центру є можливість записатись на прийом до фахівця і отримати результати аналізів. Все зрозуміло та просто.

Контакти

Адреса

вул. Швабська, 43

Номер телефону

+38 (095) 100 0043

Години роботи

Пн-Пт: 08:30 – 18:00

Сб: 08:30 – 14:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *