Головна > Басейни в Ужгороді 

Басейни в Ужгороді 

Ужгород — місто природних багатств — славиться своїми басейнами. 

Басейн — це чудовий спосіб розслабитися, зберегти своє фізичне та психічне здоров’я. Відпочинок з басейном — це ідеальний варіант, щоб провести вихідні чи канікули. Такий спосіб відпочинку порадує як дорослих, так і дітей, і запам’ятається надовго.

Узагалі плавання — це один із найпопулярніших і найприємніших видів спорту. Це універсальне заняття, яке підходить і є корисним майже для всіх. Водні процедури позитивно впливають на здоров’я, зовнішній вигляд, настрій і самопочуття.

Під час плавання навантаження розподіляється рівномірно по всьому тілу й активізує всі групи м’язів. Вони зігріваються, стають міцнішими, більш еластичними та пружними. Плавання в басейні особливо корисне для хребта, допомагає боротися із протрузіями, остеохондрозом та іншими захворюваннями. У воді навантаження на хребет зменшується, хребці розслабляються, зміцнюються м’язові групи не тільки спини, але й усього тіла. Це сприяє покращенню здоров’я та забезпечує правильну, естетичну поставу.

Якщо йдеться про зміцнення здоров’я та регулярні тренування, відвідувати басейн можна цілий рік, займатися самостійно або ж із тренером: це залежить від вашої мети.

Відкриті басейни

Відкриті басейни в Ужгороді створені для літнього відпочинку й обладнані шезлонгами, парасольками, кафе. Тут із задоволенням відпочивають жителі й гості міста. Окрім цього, у таких басейнах часто відкривається чудовий краєвид на місто.  Ціни на відпочинок з басейном різні й залежать від кількості гостей, а також пропозицій комплексів. 

Здебільшого у всіх відкритих басейнах є зони для відпочинку з лежаками, душ, зона кафетерію чи ресторану, де можна смачно перекусити й відновити сили. Окремі дитячі зони з гірками та мілкою водою потішать малечу будь-якого віку. Під наглядом батьків діти можуть розважитися на атракціонах для різних вікових груп: від екстремальних гірок до більш спокійних активностей, які сподобаються навіть найменшим гостям. 

Також у відкритих басейнах іноді відбуваються тематичні вечірки та заходи й розваги для відпочивальників. Тож це ідеальне місце для сімейних вихідних, вечірок із друзями або просто для тих, хто обожнює водні забави. 

Серед популярних відкритих басейнів Ужгорода:

Закриті басейни

Закриті басейни в Ужгороді — це можливість насолодитися водними процедурами незалежно від погоди й пори року. Вони пропонують не лише відпочинок з басейном, але і спортивні заняття — чудова нагода зміцнити імунітет і покращити загальний фізичний стан. Закриті басейни підходять як для тренувань, так і для розваг. Тут дорослі й діти можуть плавати для задоволення, навчатися плавати чи навіть тренуватися професійно, а також відвідувати різноманітні заняття. 

Послуги закритих басейнів найчастіше передбачають:

  • спеціалізовані навчальні курси для навчання плавання для початківців, групові або індивідуальні;
  • групові заняття: аквааеробіка, спортивні гуртки, водне поло, плавання для майбутніх мам, йога, пілатес;
  • після тренування — баня, сауна чи соляна кімната.

Часто закриті басейни — це сучасні спортивно-оздоровчі комплекси. Перевагою є і те, що більшість із них розташовані в межах Ужгорода. Отже, знайти місце, де ви зможете подбати про свою красу та здоров’я, підтримувати форму, відпочити або розважитися із друзями або родиною, буде не складно. 

Іноді на території закритих басейнів також є тренажерні зали й фітнес-центри, велотренажери, бігові доріжки, майданчики для гри в різні спортивні ігри. 

Серед популярних закритих басейнів Ужгорода:

Ціни на такі послуги можуть відрізнятися, тож вибираючи басейн, ознайомтеся з актуальною інформацією на сайті або відгуками користувачів. Варто зауважити, що очищення води в басейнах Ужгорода відбувається на найвищому рівні, тож ви можете бути впевнені в тому, що водні процедури не нашкодять здоров’ю. 
Відкриті басейни в Ужгороді й закриті басейни в Ужгороді не лише служать місцем фізичного здоров’я й розваг, а і є важливим елементом соціального життя міста, інвестицією у здоров’я та красу. Детальніше про те, який басейн вибрати, де відпочити, а де провести час із користю й оздоровитися, читайте за посиланням: https://visit-uzhhorod.itc.gov.ua/category/podbaty-pro-zdorov-ya/basejny-podbaty-pro-zdorov-ya/

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *