Головна > Clever Gym

Clever Gym

Фітнес-центр “Clever Gym” в Ужгороді – це справжня знахідка для тих, хто прагне зберегти здоров’я та покращити фізичну форму. У цьому залі створюються не тільки гарні тіла – це ваш асистент здорового способу життя. Розташований в комфортабельному приміщенні, цей заклад пропонує широкий спектр послуг для любителів спорту.

Сучасний фітнес-центр у самому серці Ужгорода! Нове покоління та методики Smart тренажерів від TechnoGym, аналогів яким немає.

Професійний спортзал Clever GYM з  командою експертів з єдиною філософією та ідеєю допомогти людям досягти кращої продуктивності та підвищити власний потенціал, що веде до задоволеного та щасливого життя. Тренери підберуть вам навантаження так, що кожне тренування буде в задоволення.

Доступні ціни, нове обладнання для клієнтів, декілька форматів тренувань від наших тренерів, індивідуальні програми та час який підходить саме Вам.

Зручне розташування, привітний персонал та гнучкий графік роботи роблять “Clever Gym” доступним для всіх. Заклад також пропонує інноваційні технології для контролю над тренуваннями та забезпеченням безпеки клієнтів.

Тренажерний зал Clever GYM розділено на зони:

  • кардіо;
  • силову;
  • блочну;
  • кінезіологічну;
  • окремий зал группових занять;

Отже, “Clever Gym” – це не просто фітнес-центр, це місце, де ви знайдете всі необхідні умови для досягнення своїх спортивних цілей, підвищення енергії та покращення фізичної форми.

Контакти

Адреса

вул. Другетів, 73 (2-й поверх), Ужгород

Номер телефону

+38 (066) 533 05 39

Години роботи

Пн-Пт: 07:30 – 21:30
Сб: 09:00 – 18:00
Нд: 10:00 – 15:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *