Головна > Косметика Amelie

Косметика Amelie

Amelie — перший бренд натуральної косметики, створений в Ужгороді, на Закарпатті. 

Бренд натуральної косметики «Амелі» почався з того, що закарпатка Марина почала думати, що подарувати коханому на Новий рік і вирішила сама зробити для нього мило. Йому сподобалося і наступним кроком вона приготувала спеціальну основу для мила самостійно. Так вона виявила, що натуральна косметика зовсім такою не є, а дівчина хотіла створити повністю натуральний продукт.

«Я намагаюся додавати до своєї продукції тільки якісні, натуральні інгредієнти – мені хочеться працювати з ними і хочеться, щоб мило допомагало людям», — каже Марина. Основним інгредієнтом мил “Амелі” є кокосове масло, котре пом’якшує шкіру і дуже добре піниться. Використовує Марина ще масло какао, масло ши (каріте), масло абрикосових кісточок, оливкову олію, масло виноградних кісточок, пальмо ядерне масло (масло плодів пальми) тощо, а варить переважно на молоці. Часто додає до мила різні трави, квіти, зернятка.

Рецепти всі створює сама: постійно змінює, доповнює стандартні композиції.

Все почалось з натурального мила для рідних і друзів, а сьогодні на сайті знайдеш 50+ засобів догляду для тіла, обличчя й волосся. Одна з основ косметики — гідролат власного виробництва — це дистилят карпатських квітів. Даному бренду вже понад 8 років.

Ефірні олії та інші натуральні компоненти мають міжнародний сертифікат ECOCERT. Ми інвестуємо час і ресурси у формули косметики, а ще любимо працювати з пахощами, дизайном та емоціями – ось це і створює наш lovemark. в Ужгороді, в історичному центрі міста, на Волошина, 43, де працює атмосферна майстерня-крамниця Amelie.
Водночас косметика є і в інших містах України, а також мандрує до США і Канади, Литви і Польщі, Словаччини й Угорщини, Австрії Шотландії, Німеччини й Нідерландів.

Контакти

Адреса:

Ужгород, вул. Волошина 43
Майстерня Ameli

Номер телефону

+38 (098) 539 31 78

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *