Головна > Лікувально-діагностичний центр “Асклепій”

Лікувально-діагностичний центр “Асклепій”

“Асклепій” почав свою роботу як один з перших приватних медичних центрів Закарпаття ще у 1995 році. Заснував клініку Андрашко Юрій Володимирович (доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри шкірних та венеричних захворювань Ужгородського національного університету, власник клініки “Асклепій”, експерт МОЗ України, член президії EADV (European Association of Dermatology and Venereology). На той час, Юрій Володимирович працював доцентом на кафедрі шкірних захворювань в УжНУ, вів державний прийом у Ужгородському шкірвен диспансері. і у далекому 1995 році, було відкрити приватну медичну практику, що також дозволило займатися науковою робтою. Поступово, Юрій Володимирович почав збирати довкола себе однодумців та талановитих колег. Так і була створена найдавніший приватний медичний центр Ужгорода.

Основними напрямки роботи центру є: дерматологія, гінекологія, функціональна діагностика, лікування інфекційних хвороб, виконання науково-дослідних робіт у сфері охорони здоров’я.

Із розвитком центру та залученням талановитих лікарів, дерматовенерологія у клініці розділилась на вузькоспеціалізовані напрямки, такі як: подологія, трихологія, онкодематологія, дерматохірургія, дитяча дерматовенерологія. Дерматовенерологічний сервіс в клініці є унікальним для регіону. Окрім клінічної діяльності та клінічних випробувань, спеціалісти клініки проводять науково-дослідні проєкти для фармацевтичних компаній. Клініка проводить школу для пацієнтів з атопічним дерматитом. А саме дерматологічне відділення клініки є базою кафедри шкірних захворювань в Ужгородського національного університету. Особливу увагу в клініці приділяється діагностиці родимок, лікуванню атопічного дерматиту, псоріазу, акне.

“Асклепій” пропонує наступні медичні послуги:

  • акушерство
  • гінекологія
  • дерматовенерологія
  • педіатрія
  • психотерапія
  • лабораторна діагностика
  • УЗД
  • мамологія
  • косметологія
  • пластична хірургія
  • стоматологія
  • отоларингологія

Також в клініці на надають широкий гінекологічний сервіс. Сюди включається і приватний облік вагітних жінок. Клініка також веде школу “Комфортна вагітність” – місце, де ви отримаєте кваліфіковані відповіді на всі ваші запитання та отримаєте емоційну підтримку від жінок, які теж перебувають в цьому прекрасному стані, адже на цьому етапі життя, так важливо відфільтровувати якісну інформацію від недостовірної.

Гінекологічний сервіс включає в себе: планування вагітності, гінекологічні огляди, програма лікування безпліддя, лікування патологій матки, радіохірургічне лікування патолоій шийки матки. На найвищому рівні ви можете отримати послуги з естетичної гінекології. Це і корекція статевих губ, пілінг інтимних зон, звуження піхви, корекція нетримання сечі та волюмізація точки G.

Контакти

Адреса

вул. Другетів, 97

Номер телефону

+38 (050) 061 4301

Години роботи

Пн – Пт: 09:00 – 19:00

Сб: 09:00 – 15:00

Нд: вихідний

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *