Головна > Медичний центр “ПлюсМед”

Медичний центр “ПлюсМед”

Медичний центр «ПлюсМед» працює в місті з 2017 року. Це репродуктологічний та алергологічний центр, який славиться своїм висококваліфікованим персоналом та забезпечує надання якісних лікувально-діагностичних послуг мешканцям та гостям міста. Сучасний інноваційний госпіталь та медичний центр, який пропонує широкий спектр медичних послуг на високому рівні якості.

В медичному центрі працюють найкращі лікарі та фахівці, які мають величезний досвід та знання в різних галузях медицини. Заклад пропонує повний комплекс медичної допомоги: від кваліфікованої консультації та діагностики до лікування та оперативного втручання.

Особлива увага в “ПлюсМед” приділяється вагітним жінкам. Тут вони можуть здати аналізи, пройти експертне ультразвукове дослідження, кардіотокографію та стати на облік вагітних.

Перший Закарпатський репродуктологічний центр створений для того, щоб подарувати пацієнтам таке омріяне щастя стати батьками. Клініка спеціалізується, зокрема на репродуктивному здоров’ї, де на сертифікованому обладнанню проводиться повний цикл запліднення in vitro.

В Центрі з репродуктивної медицини ви знайдете найсучасніші методи діагностики та лікування безпліддя, які допоможуть вам здійснити мрію про народження дитини.

Протягом усього періоду вагітності пацієнтки отримують безкоштовну підтримку 24/7 від координатора вагітних, що дозволяє почуватися захищеними та підтриманими. Однією з переваг “ПлюсМед” є можливість пройти ультразвукове дослідження та кольпоскопію прямо у гінекологічному кабінеті.

В центрі ви отримаєте індивідуальний підхід та професійні поради від гінекологів та можете пройти УЗ 3D та 4D експертну діагностику на сучасних апаратах.

Медичний центр “ПлюсМед” пропонує допомогу від наступних спеціалістів:

  • репродуктолога;
  • алерголога-імунолога;
  • гінеколога;
  • лікаря УЗД;
  • уролога-андролога;
  • ембріолога;
  • сімейного лікаря;
  • педіатра;
  • дерматовенеролога;
  • ендокринолога.

Алергологічний центр “Плюсмед” надає комплексну допомогу дітям та дорослим з розладами імунної системи та алергічними захворюваннями. Лікарі здійснюють повну діагностику та лікування всіх захворювань, в основі яких лежить алергічна реакція – це атопічний дерматит, бронхіальна астма, сезонні алергії та багато інших.

Також «ПлюсМед» має повністю закритий цикл по профілактиці, діагностиці та лікуванню алергологічних захворювань з використанням соляної кімнати та скарифікаційних проб.

Досвідчені лікарі та зручні умови перебування забезпечуть вам найкращу медичну допомогу та повний комфорт перебування в центрі.

Контакти

Адреса

вул. Грибоєдова,11

вул. Докучаєва, 4а

Номер телефону

+38 (050) 938-78-08

+38 (050) 341-94-64

Години роботи

Пн-Пт: 08:00 – 18:00

Сб: 09:00 – 14:00

Нд: вихідний

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *