Головна > Лавандовий сад LOVEnder

Лавандовий сад LOVEnder

Лаванда здавна відома своїми чудовим ароматом та використовується врізних цілях. Має приємний та легкий аромат, використовується в парфумерії, косметиці, ароматерапії, кулінарії та лікарських цілях. Лаванда має властивість розслабляти та заспокоювати, тому часто використовується для зняття стресу та в боротьбі з безсонням.

Марина Михтонюк – виробник крафтової локальної продукції з лаванди. Мама чотирьох дітей за фахом юрист, але як вона сама говорить, що вона з тих садоводів, що краще будуть копатися в землі ніж в білих паперах.

Вже не перший рік пані Марина невтомно працює над створенням власного органічного лавандового продукту: свіжі квіти, сухоцвіт лаванди, 100% ефірна олія лаванди, 100% квіткова вода лаванди,  ароматні саше, чай, кулінарна лаванда, саджанці пряних трав та лавандові набори до різних свят. Все це та багато іншого можна придбати в «Лавандовий сад».

Популярністю користується квіткова вода – гідролат з лаванди. Це не парфуми. Лавандова квіткова вода це прямий продукт дистиляції, який містить невелику кількість ефірної олії лаванди та розчинні елементи зі стебел рослин, квітів і бутонів. Квіти лаванди за хімічним складом мають сполуки, які ефективно полегшують стан шкіри після подразнень, опіків та значно зменшують запалення (почервоніння). Лавандова вода нормалізує РH-кислотну мантію шкіри, що сприяє нормальній роботі сальних залоз, активує та зміцнює механізми роботи клітин шкіри. Розпилення такої квіткової води чудово освіжає обличчя та тіло в спеку, огортаючи вас ніжним ароматом квітів лаванди.

Розвиваючи лавандове сільське господарство та зелений туризм пані Марина прагне, щоб наша українська земля квітла, розвивалась, приносила користь та радісні емоції.

Ознайомтись з продукцією за замовити можна через Інстаграм сторінку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *