Головна > Угорський двір

Угорський двір

Угорський двір – це аутентичний кулінарний заклад на Закарпатті, який зробив свою місію повернення до життя втрачених кулінарних традицій регіону. Останнім часом, у зв’язку із загальносвітовим трендом глобалізації, багато з унікальних страв та смаків Закарпаття втрачалися в шумному потоці сучасної кулінарії.

Місія Угорського двору полягає в тому, щоб відновити колорит і смаки, які були колись властиві цьому закутку України. Завдяки великій увазі до деталей та використанню традиційних рецептів, заклад відзначається як місце, де можна зануритися в аутентичність смаків “вдома у мами чи бабусі”.

Однією з основних гордостей Угорського двору є бобгуляш, холасле, папрікаш та інші страви, які відзначаються глибокими коренями в культурі Закарпаття. Саме ці страви переносять гостей в часи, коли сімейні трапези були сповнені теплом та ароматом домашньої кухні. Бобгуляш, з його неповторним поєднанням м’яса, приправ та овочів, вражає неперевершеним смаком, що нагадує про найкращі кулінарні традиції Угорщини.

Ще однією окрасою меню є холасле – страва, що вражає своєю простотою та гармонією смаку. Папрікаш, традиційний закарпатський суп, виготовлений з ковбаски, капусти та перцю, не лише ситний, але й наповнений вишуканим ароматом.

Угорський двір – це не лише ресторан, але і подорож у часі, де гості можуть насолоджуватися атмосферою та ароматами, які наповнювали домашній вогонь багатьох закарпатських родин. Тут кожен страва – це подорож в минуле, де смаки зберігають теплі спогади про ті дні, коли трапези були справжнім об’єднанням родини. Відвідавши Угорський двір, ви отримаєте не лише вишукані страви, але і можливість відчути душу та традиції Закарпаття, які втрачалися в сучасному світі.

В закладі представлені:

М’ясні, Рибні, Безлактозні страви.

Наявне алкогольне меню, винна карта та коктельне меню.

Угорський двір пропонує:

  • дегустаційний сет м’ясних страв та сет гарнірів
  • 100 посадкових місць. 2 поверхи та 3 невеликі, але дуже колоритні зали з антикварним меблями
  • можливість відвідувати заклад з тваринами
  • тераса на 30 осіб з особливим видом на Ужгородський замок
  • кваліфікований персонал, який володіє – українською, угорською, чеською та англійською мовами.

Контакти

Адреса

вул. Капітульна 24

Номер телефону

+38 (050) 087 51 80

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 23:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *