Головна > Кондитерський Дім Бондаренко

Кондитерський Дім Бондаренко

Недалеко від філармонії, на Театральній площі, гостей зустрічає кондитерський дім “Кондитерський Дім Бондаренко”. Заклад спеціалізується на приготуванні авторських десертів з карамелі, шоколаду, бісквіта, прикрашені італійським марципаном. Крім того, кондитери закладу печуть весільні, фігурні, дитячі та ювілейні торти на замовлення.

“Кондитерський Дім Бондаренко” в Ужгороді – справжій кулінарний витвір мистецтва. Таємниця успіху – у рецептах, які перейшли через століття. Заклад використовує власні ексклюзивні формули та старовинні рецепти, що зберегли свою унікальність протягом віків.

Найголовніше для закладу – натуральність. Якщо це яблучний пиріг, то це тільки з найкращих яблук, без будь-якої хімії. Шоколадні вироби створюється із використанням найкращих сортів бельгійського та австрійського какао – це 100% натуральна сировина, яка дарує нашим десертам бездоганний смак.

Робота у “Кондитерському Домі Бондаренко” – це не тільки про техніку та смак, але і про вдосконалення мистецтва створення солодощів. Вони завжди на шляху до вдосконалення, досліджуючи нові рецепти та техніки, щоб принести своїм клієнтам найкраще.

В кондитерському мистецтві від Бондаренка є особлива “вишенька на торті” – буквально. У кожному виробі вкладається щось особливе, щоб здивувати та зачарувати. І ця чарівна вишенька, що виражається в оригінальних додатках чи елементах декору, завжди приносить неповторну атмосферу.

“Кондитерський Дім Бондаренко” – це не просто місце для отримання солодкого задоволення, це подорож у світ вишуканого смаку та вишуканої краси.

Контакти

Адреса

пл. Жупанатська 1, Ужгород

Номер телефону

+38 (095) 755 9898

Години роботи

Пн-Нд: 07:00 – 20:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *