Головна > “СироВина”

“СироВина”

«СироВина» – затишній винний бар, розташований в самому центрі міста біля Хрестовоздвиженського катедрального греко-католицького собору. Саме тут вам запропонують широкий вибір вин, від маловідомих закарпатських виноробів до видатних світових виробників.

На регулярній основі відбуваються тематичні вечори, зустрічі з виноробами та навчання про вино. Так заклад просуває винну культуру серед туристів та місцевих мешканців.

приймаючи гостей з першого кроку, “СироВина” вражає своєю стильною та сучасною вітриною, на якій розташовані самі найкращі вина вітчизняних та закордонних виробників.

“Метою закладу є підтримка та популяризація закарпатських виноробів, розвиток винного туризму та збільшення туристичної привабливості нашого краю. Саме тому ми проводим дегустації для наших гостей, які відбуваються від 2-х до 30 осіб. Традиційно дегустація складається із 5 позицій вина (2 білих вин, рожевого вина та 2 червоних вин), проте ми підлаштовуємо вибір вин в залежності від вподобань клієнта — якщо Ви полюбляєте більше сухі вина, чи тільки червоні або рожеві”.

Свій асортимент “СироВина” постійно поповнює новими унікальними зразками, завдяки чому відвідувачі завжди можуть розширювати свої гастрономічні горизонти.

Вартість


Дегустація вина — від 160 грн/особа.

Дегустація вина та сиру — від 200 грн/особа.

Під час дегустації вас детально познайомлять із локальними сортами винограду, процесом виробництва та історією виноробства.

Також під час дегустації є можливість скоштувати сири від крафтових закарпатських виробників, виготовлених з коров’ячого, овечого, козячого молока та молока буйволиці.

Контакти

Адреса

вул. Духновича, 23, Ужгород, Закарпатская область

Номер телефону

+380 (50) 698 22 90

Години роботи

Пн-Нд: 10:00 – 22:00

Соціальні мережі