Головна > The Viking PUB

The Viking PUB

Вирушайте в епіцентр веселощів та гастрономічних вражень – паб “Вікінг” в Ужгороді! Тут, серед дерев’яних інтер’єрів та вікінгських рун, прокидається дух Скандинавії, переносячи вас у часи захопливих вояжів та героїчних подій.

Місце визначається не лише своєю аутентичною атмосферою, а й вишуканим меню. Справжні шедеври кулінарного мистецтва, такі як “Особуко”, створюються для справжніх гурманів та любителів вишуканих страв. Величезні розміри стейку і його особливий спосіб приготування гарантують неповторний смаковий досвід, який залишить вас зачарованими.

У цьому пабі зігріє вас не лише вогкість пива та настойок, а й атмосфера дружби та веселощів. Завдяки футбольним трансляціям, ви завжди будете в центрі подій, а ваші емоції будуть відтінятися від веселих гомонів і спільного вболівання.

Неабияким бонусом вихідних є вишукані раки, які стають відмінним супутником до хмільного напою. Адже тут кожен візит – це святкування, а паб “Вікінг” – ваш білет до світу веселих пригод, смачних вражень та незабутніх митей в стилі Скандинавії.

“The Viking PUB” пропонує:

  • М‘ясо, пиво та настойки
  • Футбольні трансляції
  • Раки щовихідних
  • Безкоштовна доставка від 600 грн
  • європейська та українська кухні
  • гриль-меню
  • кальян

Крім того, щовихідних паб “Вікінг” дарує своїм гостям унікальний кулінарний досвід. Особливо виділяється у їх меню стейк “Особуко”. Це не просто страва, це справжній гастрономічний експеримент. Замовивши його, ви потрапляєте у світ справжнього м’ясного розкошу.

“Особуко” – це 2,5-3 кілограми найкращого м’яса, яке підготовлене особливим способом протягом 3-4 годин. Цей величезний стейк розрахований на компанію від 8 до 10 осіб, тож заздалегідь об’єднуйте свою дружню ватагу, щоб насолоджуватися неймовірним смаком і атмосферою дружби.

Замовлення на “Особуко” приймається за день, оскільки кожен шматок м’яса вимагає особливого ставлення і часу для того, щоб його насолодитися відразу ж гарячим, прямо з печі. Pаб “Вікінг” – це не просто місце для посиденьок, це велика подорож у світ смачних вражень та атмосфери Скандинавії в місті Ужгорода.

Контакти

Адреса

заїзд зі сторони_БРСМ, вулиця Володимирська, буд 90

Номер телефону

095 605 6255

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 00:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *