Головна > Mr.Smoke

Mr.Smoke

“Mr.Smoke” – це справжній рай для любителів кальяну та вишуканих напоїв.

Відвідайте світ кальянних насолод, де кожен елемент відіграє свою роль у створенні неповторної атмосфери. Кальяни розташовані так, щоб кожен відвідувач міг знайти найзручніше місце для насолоди та відпочинку. А дружня атмосфера “Mr.Smoke” додасть вашому вечору неповторний шарм.

“Кальян на дом” – це велика можливість влаштувати вечір із кальяном прямо вдома. Просто замовте послугу у Mr.Smoke, і вам привезуть все необхідне для вас. Насолоджуйтеся вишуканим смаком тютюну та вибирайте з різноманіття авторських напоїв, не виходячи з дому.

Команда “Mr.Smoke” професіоналів прагне забезпечити вам неперевершені миті відпочинку, враховуючи всі ваші бажання. Кожен кальян у “Mr.Smoke” – це творіння майстрів, які ретельно підбирають інгредієнти для створення ідеального смаку.

Місія закладу – створювати моменти, які залишаться в пам’яті. “Mr.Smoke” – це не просто послуга, це спосіб зануритися у світ насолоди та вишуканості.

У барі ви знайдете не тільки стандартні смаки тютюну, але й ексклюзивні авторські рецепти, що підкреслять ваш вишуканий смак. І нехай смаки кальяну стають справжнім відкриттям для вас, а напої здивують своєю оригінальністю та свіжістю.

Mr.Smoke – це не просто місце, де можна випустити дим. Це місце, де ви зможете забути про щоденні турботи та насолоджуватися кожним моментом. Дозвольте собі розслабитися, оточеному ароматами кальяну та ексклюзивними напоями, від Mr.Smoke – вашого провідника у світ вишуканості та задоволення.

Контакти

Адреса

вул. Мукачівська, 10

Пн-Пт: 14:00 – 02:00

Номер телефону

+38 (066) 116 06 70

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *