Головна > Дитячий ігровий простір “Jungle”

Дитячий ігровий простір “Jungle”

Країна захоплюючих пригод і здорових та активних розваг. “JUNGLE” – чарівна кімната для організації свят і днів народжень. Казковий інтер’єр змусять дітей відчути себе в іншому вимірі, де все цікаво і завжди весело. А захоплюючі розважальні програми залишать яскраві і незабутні враження.

“JUNGLE” – це 220 квадратних метрів комфортного простору для відпочинку дітей та батьків. В закладі діє послуга “няня на годину” – завчасно попередьте адміністратора центру та спокійно займайтесь своїми справами. Кваліфікований персонал потурбується про вашу малечу.

“JUNGLE” також надає послугу “Закрита вечірка”. Ви можете винаяняти увесь простір та провести власне свято без сторонніх відвідувачі. А ресторан Caplya by Oliver з радістю запропонує вам чудове обслуговування та смачне меню для вашого свята.

Для розваг дітей в закладі облаштували 78 м2 ігрової зони-лабіринт, гірки, скалолазка, батут,баскетбол і звичайно ж фірмовий вулкан + простір з іграшками.
Простір також має близько 50 посадкових місць для комфортного розміщення діток та дорослих. А при бронюванні дитячого дня народження персонал з радістю можемо організувати свято під “ключ” – від кульки до тортика.

“Jungle” -дитячий ігровий простір з можливістю відвідування в форматі ігрової кімнати -дітки граються/ мами відпочивають або святкування дитячого дня народження ( а інколи і не дитячого, а дуже навіть дорослого, але з купою дітлахів).

Віковий ценз-скоріш за все 1-9, хоча тут важко щось однозначно казати, так як тут граються як дітки, які щойно навчились сидіти так і четвертокласники. В басейні з кульками з радістю граються карапузи 9-10 місяців і навіть 6-тимісячні( звичайно з мамами). А батут полюбляють всі -і карапузи,і дітки дорослішого віку.

“JUNGLE” – це про безмежну любов до діток.

Контакти

Адреса

вул. Фединця, 2

Номер телефону

+38 (050) 504 888 1

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 21:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *