Головна > Дитячий розважальний центр “KIDS CLUB”

Дитячий розважальний центр “KIDS CLUB”

Дитячий розважальний центр “Kids Club” – це гарантія яскравого та веселого дозвілля для вашої дитини. Це ідеальне місце для того, щоб дітки могли провести свій час активно та весело. Подаруйте дитині море радості, позитивних емоцій, нових знайомств та чудових вражень в дитячому розважальному центрі.

В дитячому розважальному центрі «KIDS CLUB» оплата за перебування здійснюється тільки за діток. Вхід та перебування для дорослих – супроводжуючих – безкоштовний. Дорослі можуть спокійно відпочивати, працювати, спілкуватися з друзями, замовити щось у зоні ресторану та просто приємно проводити час при цьому, наглядаючи за своєю малечею.

Насолоджуйтесь дорогоцінними моментами разом у дитячому розважальному центрі, а а кваліфікований персонал зробить для цього все можливе. Адже тут на діток чекають різні розваги: пірнати в басейн із кульками, підкорювати скеледром, стрибати на батутах, лазити в лабіринтах та багато інших розваг.▫️

Даний центр – відмінний вибір для родинного відпочинку. А все тому, що у “Kids Club” доступні розваги, які цікаві не лише діткам. До того ж, час проведений разом, та ще й за цікавою грою – сприяє теплим та близьким відносинам. А в перервах між іграми, ви завжди можете перепочити та підкріпитися в кафе з різноманітною дитячою та дорослою їжею.

В дитячому центрі для вас діє чудова пропозиція – професійна няня для ваших найдорожчих. А в цей момент ви можете розслабитися в кафе, почитати книгу вдома або просто насолоджуватися спокоєм, знаючи, що ваші діти в безпеці та весело проводять час в “Kids Club”.

Все, що вам потрібно зробити – завчасно попередити адміністратора, про бажання скористатися послугою. 

В “Kids Club” добре розуміють, що дітям потрібно завжди мати можливість гратися, вчитися та насолоджуватися кожною хвилиною. Тому, незалежно від віку вашої дитини, в нашому центрі знайдуться розваги, які захоче спробувати кожен.

Тут вам і м’якенькі безпечні басейни з кульками для малечі, і екстремальні гірки та ігрові консолі, для тих хто трохи постарше. А ще цікаві лабіринти та тематичні кімнати. Також велика батутна зона для активних та непосидючих, Інтерактивні розваги PS5.

Контакти

Адреса

вул. Загорська,22

Номер телефону

+380 (50) 662-14-20

+380 (50) 563-28-33

Години роботи

Пн-Пт: 13:00-21:00

Сб-Нд: 11:00-21:30

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *