Головна > “Карпатчай”

“Карпатчай”

“Карпатчай” – карпатський високогірний ферментований іван-чай. Бренд популяризує слов’янську чайну традицію, а також виготовляє
авторські фіточаї на основі іван-чаю. Заснований у 2016 році. Виробництво вже досягло масштабів промислового рівня в Україні. Широка лінійка напоїв задовольнить щоденних поціновувачів та вибагливих гурманів.

“Карпатчай” – екологічно чисте виробництво іван-чая із дикорослої лікарської рослини Хаменерія вузьколистого (Chamaenerium angustifolium L). Ручний збір рослини проходить у високогірних карпатських полонинах. Без використання барвників та концервантів.

Обирайте чайний смак, який вам до душі: медовий присмак іван-чаю, духмяний аромат карпатського чебрецю, незрівнянний аромат лаванди, колоритний насичений смак трав та квітів.

Для всіх любителів духмяного неповторного аромату та смаку карпатського чебрецю – “ІВАН-ЧАЙ Духмяний”. Вид: купаж на основі чорного крупнолистового іван-чаю. Склад: листя хаменерію вузьколистого (народна назва іван чай), скручене ферментоване, суцвіття чебрецю повзучого. Має м’який смак та пряно-трав’яний аромат з нотками чебрецю.

Лінійка фіто-чаю на основі карпатського високогірного Іван-чаю в зручній компактній упаковці по 20 пакетиків..Обирайте смаки, які вам до вподоби.

Трав’яний чай для всієї сім’ї, від маленького до великого. Купаж натуральних карпатських трав підібраний так, щоб було і смачно, і корисно.
Це м’який медовий смак високогірного Іван-чаю з присмаком та ароматом ромашки лікарської.
Чай для оздоровлення всього організму, покращення обміну речовин, зміцнення імунітету, відновлення психоемоційної рівноваги, міцного сну.


Справжній чорний ферментований Іван-чай при заварювані має яскравий бурштиновий колір, насичений особливий м’який смак та пряно – квітковий медовий присмак.
Одна ложка чаю на кружку/дві-три на заварник. Правильно буде заливати водою від 90 до 85 ‘С. При заварювані, якщо ви придбали хорошої скрутки і ферментації іван-чай, зверху утворюється пінка. Не лякайтесь! Це виділяються ефірні масла, яким багатий лист хаменерію вузьколистного. 8-10 хвилин спокою і Іван-чай готовий.


І ще одне! Якщо ви хочете оцінити справжній смак – ніякого цукру. Традиційно додають меду, що посилює смакові властивості.
Приємного вам чаювання! Здоров’я та довголіття – Іван-чай створений саме для цього. 

Номер телефону

+38 (050) 909-31-15

Соціальні мережі для замовлення та співпраці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *