Головна > OOM Decor

OOM Decor

Розпочніть свій день з ароматом спокою та розкіші.

Ароматні соєві свічки з квітами та авторські світильники. Бренд OOM Decor заснований у 2022 році та має власне виробництво. Продукція виготовлена з натуральних матеріалів. Цінностями бренду є екологічність, функціональність та створення затишної атмосфери.

Запаліть ароматичну соєву свічку з сухоцвітами, щоб ваша спальня заповнилася ароматом лаванди та створила неперевершену затишну атмосферу. Проведіть більше часу у теплому ліжку та розпочніть ранок зі смачним сніданком. Відчуйте, як гармонія огортає все навколо вас. Цей ранковий ритуал стане чарівним способом розпочати день, дозволяючи вам насолоджуватись кожною миттю.

Унікальні та неповторні свічки ручної роботи від OOM Decor – це завжди гарний подарунок, який приносить тепло та атмосферу затишку в будь-який простір. З великим асортиментом різних ароматів, ви знайдете той, який відображає ваш настрій та особливість.

Від фруктових ноток до витончених квіткових букетів. Перегляньте колекцію та знайдіть ідеальну свічку для себе або для подарунку.

Чи знали ви, що ароматичні свічки не лише створюють приємний запах, але і можуть впливати на наш настрій? Вибираючи свічку з лавандовим ароматом, ви можете заспокоїти свої думки і розслабитися. Аромат ванілі стимулює вироблення ендорфінів – гормонів щастя, що підвищує настрій і надає вам почуття задоволення. А аромат свічки з тропічними фруктами може навіть збудити ваші смакові рецептори.

Оберіть свою свічку для бадьорості чи заспокоєння, для медитації чи енергійних танців, для романтичної вечері чи перегляду фільму.

Вас з радістю проконсультують на рахунок усіх можливих ароматів та підберуть найкращий. 

Запах дому – це той рідний та теплий аромат. Але іноді хочеться прикрасити його новими нотками аромату що підкреслить настрій. В OOM Decor ви можете обрати найбільш підходящий аромат, що заполонить теплом вашу кімнату.

Наші свічки – це тільки частина того, що бренд можемо запропонувати вам. Вони також виготовляємо неповторні світильники з дерева, які точно стануть окрасою ваших приміщень.

Якщо ви шукаєте нестандартній аксесуар для вашого простору, свічка у дерев’яному кашпо – ідеальний вибір. Вона створить особливу атмосферу в вашому домі і нагадає вам про важливість гармонії та балансу в нашому житті.

Соціальні мережі, де ви можете зробити замовлення

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *