Головна > Ресторан “Country Club”

Ресторан “Country Club”

“Country Club” – відомий сімейний ресторанний комплекс всього лише 5 хвилин їзди від центру Ужгорода. Вже майже 30 років заклад зустрічає своїх гостей унікальною атмосферою спокою та релаксу.


Це місце, вільне від метушні та наповнене спокоєм, потопає у розкішних дубах. Заклад, де ви по справжньому почнете дихати на повні груди.

Ресторан має декілька локацій, які чудово підійдуть для затишних і комфортних посиденьок у компінії друзів , ділових обідів та фуршетів чи святкування визначних подій .

У сучасному меню вдало поєднані традиційні українські страви з кухнями інших країн.

“Country Club” славиться своєю історією та добрими традиціями, а також має неабиякий досвід проведення яскравих та незабутніх святкувань.

Будівля ресторану має вишуканий та стильний вигляд та не менш витончена з середини.

Просторий головний зал та відокремлена банкетна зала для проведення весіль та банкетів, виконані у аристократичному стилі, створюють атмосферу вишуканості. Ідеальне місце для проведення маштабних весіль чи благодійних вечорів.

Для бажаючих усамітнитися на території закладу розташовані 5 закритих дерев’яних альтанок. Це ідеальна локація для проведення святкувань, розрахованих на невелику кількість гостей.

Альтанки вміщають до 18 осіб. Сучасні традиції у поєднанні з природою – ідеальне місце для проведення невеликих бенкетів, ділових переговорів та романтичних вечорів. Всі альтанки обладнані каміном та кондиціорером, щоб ви в будь-яку пору року насолоджувалися шедеврами кулінарії в “Country Club”.

У теплу пору року “Country Club” пропонує своїм гостям відвідати відкриту терасу. Затишні столики та італійські крісла з м’якими подушками створюють атмосферу спокою на лоні природи.

Літня тераса є ідеальним місцем не тільки для тихого сімейного свята, але й для організації святкувань весілля, корпоративу чи випускного вечора. Тут може легко розміститися до 80 гостей, а проведення заходу у форматі фуршет дозволить запросити на терасу до 150 осіб.

Особливо хочеться відмітити одне з кращих на Закарпатті гриль-меню. Американські стейки сухої витримки з насиченим ароматом та яскравим смаком яловичини, ніжний український Філе Міньон, асортимент шашликів, закарпатська форель та осетрина на мангалі – гордість закладу.

“Country Club” пропонує:

  • доставка страв
  • організація будь-яких подій та свят
  • соковиті стейки
  • гриль-меню
  • винна та барна карти
  • банкетне меню

До послуг гостей заклад пропонує також скористатися VIP апартаментами, а в літню пору року відвідати нашу зону відпочинку біля басейну.

Улюблене місце юних гостей нашого ресторану – відкритий дитячій ігровий майданчик .Також у розпорядженні гостей ресторану “Country Club” простора парковка , зарядна станція для електромобілів.

Насолодіться чудовою кухнею, свіжим повітрям, приємною атмосферою та якісним обслуговуванням у живописному тихому місці під назвою “Country Club” .

Контакти

Адреса

вул. Запорізька, 2а

Номер телефону

38 (050) 317-79-99

Години роботи

Пн-Нд: 10:00 – 22:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *