Головна > “Das Haus Maler”

“Das Haus Maler”

Das Haus Maler у Ужгороді – це артпростір, який заворожує своєю атмосферою та різноманіттям розваг. Це місце, де зустрічається затишок, кава, блюз, та живий художник, що творить прямо перед вашими очима.

Лаунджпростір Das Haus Maler – це ідеальне місце для відпочинку та спілкування. Тут кожен може знайти своє місце – чи то для роботи, чи для неформальних зустрічей з друзями. Затишна тераса дозволяє насолоджуватися свіжим повітрям та природою навколо.

Картинна галерея Das Haus Maler – це подарунок для любителів мистецтва. Тут представлені роботи як відомих, так і молодих талановитих художників. Кожна картинна композиція створює неповторний емоційний заряд.

Майстерня художника – це унікальна можливість побачити творчий процес на власні очі, спостерігати, як народжується шедевр. Тут можна отримати навіть особистий урок від майстра.

Кінозал Das Haus Maler створений для справжніх любителів кіно. Зручні сидіння, великий екран та потужна акустика дарують неймовірний кінематографічний досвід.

Футбольний зал – це місце, де можна разом з друзями насолоджуватися захоплюючим матчем та вболівати за улюблену команду.

Das Haus Maler регулярно організовує тематичні вечірки, які додають вечорам особливого настрою. Тут завжди є місце для творчості, сміху та незабутніх вражень. Для кожного відвідувача Das Haus Maler – це не тільки заклад для їжі та розваг, але і простір для самовираження, творчості та відпочинку в колі друзів.

Контакти

Адреса

вул. Гленца 10

Номер телефону

+38 (050) 537 6277

dashausmaler@ukr.net

Години роботи

Пн-Нд: 09:00 – 22:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *