Головна > “Basilico”

“Basilico”

Піцерія Basilico у місті Ужгород – створила ідеальні умови для святкування дитячих днів народження. Ресторан враховує потреби найменших гостей, пропонуючи спеціальне дитяче меню та веселу ігрову зону. Тут кожен малюк знайде щось захоплююче: від настільних ігор до креативних майстер-класів.

Ігрова зона у Basilico – це місце, де діти можуть розгулятися та весело провести час, граючи у різноманітні ігри та займаючись творчістю. Аніматори, які завжди на місці, гарантують, що діти будуть захоплені та задоволені святковою атмосферою.

Basilico в Ужгороді – це не просто піцерія, а справжнє місце для сімейного відпочинку. Ароматні піци та смачні страви з гриль-меню – це лише частина гастрономічного раю, яку можна відкрити у цьому закладі. Що стосується святкування дитячих днів народження, то Basilico гідно виправдовує свою репутацію.

Ресторан Basilico в Ужгороді – це місце, де об’єднуються прекрасна кухня, затишна атмосфера та турбота про задоволення кожного гостя. Нехай святкові події в Basilico запам’ятовуються своєю унікальністю та радісними моментами для всієї родини.

Контакти

Адреса

вул. Ольбрахта, 31

Номер телефону

+38 (066) 032 9939

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 22:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *