Головна > “Indigo Shanti-Cafe”

“Indigo Shanti-Cafe”

“Indigo Shanti-Cafe” – це унікальний простір для любителів вегетаріанської кухні у самому серці Ужгорода, який привертає своєю атмосферою, насиченими червоними та коричневими відтінками та паназіатським стилем. Всередині вас зустрічають різьблені меблі з натурального дерева, стіни прикрашені строкатими картинами та полички з цікавими сувенірами. Оригінальні світильники у вигляді китайських ліхтарів додають аутентичності цьому унікальному місцю.

Особливий акцент робиться на напоях – чай та кава представлені з усього світу, від Гімалаїв до гір Анд. Асортимент вражає різноманіттям, а їхній аромат та смак переносять гостей у захопливу подорож. Всі напої готуються з найкращих інгредієнтів, що гарантує вам справжнє задоволення від кожного ковтка.

Меню також вражає різноманіттям вегетаріанських страв світу. В основі кулінарного різноманіття – східні солодощі та випічка, які вражають своєю оригінальністю та смаковими якостями. Крім того, кухарі готують неперевершені паніні, закуски та салати, які задовольнять будь-який смак.

“Indigo Shanti-Cafe” – це не просто місце де пригощають смачною їжею та напоями. Це відмінна можливість відпочити в розкішній атмосфері, де кожен елемент дбайливо обрано, а гості вітаються з відкритим серцем. Завітайте сюди, щоб насолодитися справжнім шармом східної культури та кулінарії.

“Indigo Shanti-Cafe” пропонує:

  • Вегетаріанська/веганська кухня 
  • Хумус власного виробництва
  • Японський Рамен
  • Чайний простір: Пуери, Улуни, Білі, Червоні, Зелені
  • Чайні церемонії
  • Власна крамниця

Контакти

Адреса

площа Шандора Петефі, 34

Номер телефону

+38 (066) 134 3600

Години роботи

Пн-Нд: 10:00 – 20:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *