Головна > Irish Pub “Egan”

Irish Pub “Egan”

 

“Egan” – затишний паб в Ужгороді названий в честь ірландського економіста Едмунда Егана, котрий в кінці 19 ст був направлений урядом Австро-Угорщини на Закарпаття, щоб провести реформи.

Завдяки проведенним Е. Еганом реформам відбувся значний економічний підйом та різко скоротилося еміграція населення.

З тих пір Едмунд Еган став народним улюбленцем нашого краю.

Тепла атмосфера та автентичність цього місця відчутні одразу. Цегляні стіни, автентична столярка та вікна зі ставнями, ковані ліхтарі, багато дерева в інтер’єрі створюють домашній затишок. Все виконано в правильному пабному стилі. В середині закладу є великий діючий камін біля якого так приємно грітися в холодну погоду. А добірна музика в стилі рок додає ірландському пабу «Egan» особливого шарму.

   

Тут печуть надзвичайно смачну піцу з натуральних продуктів у дров’яній печі. Обов’язково скуштуйте фірмову піцу “Egan”. Також у закладі готують ситні соковиті стейки. Присутні страви української та європейської кухні.

Як і має бути в справжньому пабі тут широкий асортименти крафтового та іноземного пива. Широка карта алкогольних напоїв та коктелі на будь-який смак.

Меню невелике, але гарно продумане. Всі страви тут користуються популярністю. Присутні чудові гарячі страви та закуски, що ідеально підійдуть під келих пива чи місцевого вина.

“Egan” пропонує:

  • піца, що печеться в дров’яній печі
  • соковиті стейки та гриль-меню
  • великий вибір пива
  • страви на виніс
  • неперевершена атмосфера ірландського пабу

«Egan Pub» один із найбільш атмосферних закладів в Ужгороді. Як і має бути в правильному пабі в обох залах є велика дерев’яна бар-стійка, за якою та полюбляє збиратися молодь та поціновувачі хорошого ірландського віскі. В закладі також часто організовують тематичні вечірки та грають різноманітні музичні гурти.

Завітайте в “Egan” на обід чи вечерю та насолодіться з друзями духом ірландського пабу.

Контакти

Адреса

вул. Волошина, 38

Номер телефону

+38 (050) 155 9933

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 23:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *