Головна > “Tutto Bene”

“Tutto Bene”

«Tutto Bene” – демократичний заклад італійської кухні. Тут можна спробувати справжню неаполітанську піцу з дровяної печі, яка готується прямо у вас на очах. Випікається піца у справжній відкритій печі на дровах, де температура може сягати 400 градусів, тому вона має хрусткі краєчки.

Відчуйте справжній смак Італії скуштувавши Pasta Fresca, яку готують безпосередньо в залі закладу,щоб забезпечити вам неперевершений смак і якість! Спостерігати за виготовленням домашньої пасти та просто насолодитися домашньою італійською атмосферою.

В меню широко представлені страви, які готуються за автентичними італійськими рецептами.

В закладі є велика ігрова дитяча кімната. Це надзвичайно зручно при відвідуванні ресторану з дітками. Ви – відпочиваєте, діти – розважаються.

В меню великий асортимент італійських та регіональних вин, які ідеально доповнять італійські страви. Пиво в закладі представлено з місцевої крафтової броварні.

Також є чудовий зал для ваших урочистих подій чи знакових заходів. А в теплу пору року діє затишна тераса, де ви можете насолоджуватися улюбленими стравами та напоями неспішно спостерігаючи за динамічним містом.

“Tutto Bene” пропонує:

  • страви за автентичними італійськими рецептами
  • справжню італійську піцу щойно з печі
  • фірмові закусни та стартери
  • Pasta Fresca
  • вечори живої музики
  • крафтове пиво
  • італійські вина

В Tutto Bene дуже стильний антураж. В інтер’єрі присутньо багато старої цегли, стіни розписані талановитими художниками. Зали наче потопають в зелені. Повсюди розставлені горщики з живим базеліком, що додає італійського шарму.

Заклад позиціонує себе як Osteria, що буквально перекладається як місце, де власник приймає (гостить) людей.

Тут ви будете почувати себе як вдома. А привітний персонал якісно проконсультує вас в підборі страв та напоїв до них.

Контакти

Адреса

Пр. Свободи, 45

Номер телефону

+38 (066) 074 8898

Години роботи

Пн-Нд: 10:00 – 23:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *