Головна > Кав’ярні “Меделін”

Кав’ярні “Меделін”

Торгівельну марку « Меделін» було засновано ще у 1998 році. Мета створення – виготовлення якісної кави за помірною ціною. А саме: тільки якісна сировина, спешиеліті обсмаження та добре продумана логістика, щоб шанувальники кави отримували тількі свіжі зерна.

“Меделін” – це власне виробництво кави в Україні.
Зерна, які закуповуються вирощені в Індії, Уганді, Колумбії, Кенії та Нікарагуа. Експерти “Medelin” щодня відточують технологію обсмаження зерен, вдосконалюють рецептури приготування блендів для того, щоб ви могли насолодитися чашкою ароматної кави найкращих сортів.

В інтернет-магазині можна купити каву в зернах або в монодозах (чалдах) – спеціальних таблетках. Також цінителі напою можуть замовити зерна в авторському закарпатському обсмажуванні.

Всі бленди приготовлені за ретельно підібраними рецептурами, що забезпечує гармонійне поєднання кислинки, солодощі і гіркуватості, довгий і приємний післясмак.

На сьогодні тільки в Ужгороді більше 5 фірмових магазинів, за допомогою яких команда “Меделін” продовжує вдосконалюватися в обсмаженні кави та приготуванні еспресо, а також інших кавових напоїв. Для того щоб отримати повне уявленя про те, що виготовляють в “Меделін” потрібно просто скуштувати їх неперевершену каву.

Для вас в закладах “Меделін” приготують найсмачнішу каву, пригостять крафтовими десертами і будуть щасливими через те, що щасливі ви.

Ранкова кава створена для того, щоб день розпочинати із чогось дуже приємного. Вчені довели, що пити каву наодинці дуже корисно, адже тоді легше сфокусувати свою увагу на чомусь важливому та тому, що допоможе прискорити розвиток. “Меделін” запрошує на романтичне побачення із собою.

“Меделін” пропонує:

  • безліч сортів кави світу
  • власні та різні ступені авторського обсмаження
  • індивідуальний помел кавових зерен на вибір
  • крафтова випічка та десерти
  • кава в монодозах
  • затишна атмосфера кав’ярень
  • оформлення доставки кави поштою на сайті

Вас завжди запитають якого помелу ви хочете обрати каву. Основна причина у розмірі крупинок кави. Помел підбирається саме під ваш спосіб приготування ароматного напою (яких до речі є більше дев’яти), щоб якомога краще розкрити аромат і смак вашої «домашньої» або «офісної» кави.

Турка, гейзерна кавоварка, воронка чи просто запарити в чашці? Який би спосіб заварювання ви не обрали для дому, у всіх закладах вам змелють каву, щоб можна було балувати себе ще й там.

Відчуйте барви насолоди з кожним ковтком кави “Меделін”.

Контакти

Адреси:

пл. Корятовича,5

пр. Свободи, 55

Слов’янська наб, 41

вул. Закарпатська,44

пл. Ш.Петефі, 5/2

вул.Митна,66

вул.Гойди,10

Номер телефону

050 377-59-06

Години роботи

Пн-Нд: 07:00 – 19:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *