Головна > Punto G

Punto G

У самому серці міста розташована кав’ярня Punto G, яка запрошує своїх гостей на запашну каву. Завдяки двом зручно розташованим адресам на вулиці Швабській, 44, та Поштовій, 4 відвідувачі можуть обрати ту кав’ярню, яка їм зручніша.

Унікальність Punto G виявляється в їхньому великому виборі маффінів власного виробництва. Кожен маффін – це твір майстерності та найкращі інгредієнти для справжнього задоволення. Ще однією неймовірною стравою є киш з курочкою та броколі – ідеальний обід або легкий перекус, щоб зарядитися енергією.

Серце Punto G – це їхні сінабони, які вважаються найсмачнішими у місті. Ласкаво вас зустрічає аромат свіжого тіста та кориці, що розповсюджується по всій кав’ярні. Справжнє задоволення для любителів солоденького!

Punto G також вражає своєю великою колекцією матча. У цій кав’ярні ви можете спробувати не лише класичний зелений матча, але й різноманітні його варіації – рожевий та блакитний матча.

Та що стосується напоїв, Punto G гордиться своєю величезною кавовою картою, де кожен може знайти щось за свій смак. Від класичного еспресо до витончених кавових напоїв – тут кожен зможе знайти своє улюблене поєднання смаків.

Контакти

Адреса

вул. Швабська, 44

Номер телефону

+38 (066) 870 05 14

Години роботи

Пн-Нд: 09:00 – 19:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *