Головна > Karaoke-restobar SVOI 

Karaoke-restobar SVOI 

“Караоке Ресто БАР SVOI” – це абсолютно унікальне місце, яке поєднує в собі витонченість ресторану та захопливу атмосферу караоке-клубу. Розташований в самому центрі Ужгорода, поруч з улюбленими місцями прогулянок місцевих жителів, цей заклад став справжнім кулінарним і розважальним хабом для всіх поціновувачів якісного відпочинку.

Однак основним акцентом закладу є караоке-клуб, де гості можуть відчути себе справжніми зірками. Якісне звучання та професійне обладнання створюють ідеальні умови для власного концерту або веселих посиденьок з друзями. А для любителів кальяну – вражаючий вибір найсучасніших смаків та ароматів, які гармонійно доповнюють вечірню атмосферу.

Окрім того, “SVOI” вражає своєю вивіданою архітектурою та приємним інтер’єром, який створює атмосферу комфорту та розкоші. Дружелюбний персонал завжди готовий допомогти вам вибрати ідеальну страву чи пісню, а щедрі акції та знижки роблять вечори в “SVOI” ще привабливішими.

У “Караоке Ресто БАР SVOI” кожен може знайти щось для себе – чи то елітні страви ресторану, захопливі виступи на караоке-сцені або просто приємний вечір з друзями. Це місце, де смак, звук і враження створюють неповторний коктейль задоволення.

“SVOI ” пропонує:

  • СВІЙ караоке
  • СВОЯ кухня
  • СВІЙ кальян
  • СВОЯ атмосфера

Контакти

Адреса

вул. Льва Толстого, 12

Номер телефону

+38 (066) 813 4440

estobar.svoi@gmail.com

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 23:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *