Головна > “Yeahnot bar”

“Yeahnot bar”

“Yeahnot bar” в Ужгороді – це освіжаючий коктейль стилю, розташований неподалік набережної. Заклад вражає своєю стильністю, свіжістю та небанальністю, стаючи ідеальним вибором для тих, хто цінує теплу атмосферу та якісні напої.

Вдень “Yeahnot bar” перетворюється в демократичне місце зі смачними сніданками, бранчами та вишуканою кавою. Меню вражає різноманіттям та сміливістю смакових поєднань, задовольняючи найвибагливіші гастрономічні смаки. Атмосфера дозволяє насолоджуватися їжею в невимушеній обстановці, чудово підходячи для бізнес-зустрічей чи легких розмов.

Увечері “Yeahnot bar” трансформується в справжній храм коктейлів. Авторські напої, створені професійними барменами, вражають оригінальністю та неперевершеним смаком. Тут ви зможете насолодитися унікальними міксами, які зададуть настрій для неповторних вечірок.

Розташований близько до набережної, “Yeahnot bar” стає ідеальним вибором для тих, хто цінує прогулянки та панорамні види міста. Зручне розташування робить його затишним місцем для відпочинку після дня великого міста.

Усіляка подробиця, починаючи від декору та закінчуючи меню, роблять “Yeahnot bar” найкращим місцем для тих, хто шукає щось свіже, стильне та неперевершено смачне у серці Ужгорода.

“Yeahnot bar” пропонує:

  • Сніданки/бранчі
  • Кальяни
  • Супи, салати, паста
  • Дитяче меню

Контакти

Адреса

вул. Льва Толстого, 12

Номер телефону

+38 (095) 888 4606

info.yeahnot@gmail.com

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 23:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *