Головна > Кафе “Мажор”

Кафе “Мажор”

Кафе “Мажор” – затишний, тихий, сімейний заклад. Традиційна українська кухня та страви місцевої закарпатської кухні. Приємна атмосфера, інтер’єр з мозаїчним оздобленням та страви на будь-який смак — завоюють своє місце у вашому середеньку. Заклад знаходитья на одній з давніх вулиць міста – вулиця Митна, що неподалік історичного центру та кварталу Галагов.

В меню закладу широко представлені страви закарпатської кухні, які традиційно готують місцеві: голубці, сегединський гуляш, ситний квасолевий суп або суп з лопатків, фарширований перець та багато іншого.

В “Мажор” ви можете провести як ділову зустріч так і великий сімейний обід.

У комплексних обідах ви щодня можете спробувати вдосконалені рецепти домашніх страв, в яких вдало поєднують страви закарпатської, української та європейської кухні.

Перша страва, друга, салат і компот – стандартний набір страв до обіду. Але ще, у закладі щодня кілька варіантів страв із кожної позиції. Тож, складайте собі на обід меню до смаку. Страви готуються з урахуванням сезону і завжди кухарі памʼятають, що вам має бути смачно, як вдома.

Бізнес-ланчі після яких робота йде як по нотах.

“Мажор” пропонує:

  • бізнес-ланчі за демократичними цінами
  • чудовий вибір сніданків
  • страви на виніс та доставка по місту
  • піца, бюргериз картоплею фрі
  • страви європейської та закарпатської кухні
  • авторські чаї
  • затишна атмосфера та привітний персонал
  • два зали на 45 посадкових місць
  • тераса на 15 осіб

Солодкі сирники із сметаною – чудовий спосіб розпочати день. Золотистий зовнішній шар, ніжна сирна начинка з родзинками та сметанка – для підкреслення цього смаку та аромату.Спробуйте сирники та розпочніть свій ранок з усмішкою.

Також в “Мажор” готують найдавніший десерт святкового столу українців – медівник. Кожен шматочок якого перенесе вас у світ традиційного смаку поколінь. Медівник складається з легких медово-пряних коржів та шарів ніжного крема між ними. Він розсипається у роті на сотні смаків.

Зверніть увагу, заклад не готує страви зі свинини. Також відсутній алкоголь.

Проте тут смачно, як у бабусі в гостях!

Контакти

Адреса

вул. Митна, 10

Номер телефону

+38 066 756 7575

Години роботи

Пн-Пт: 09:00 – 19:00

Сб-Нд: вихідний

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *