Головна > YUBER – крафтова пивоварня

YUBER – крафтова пивоварня

«Yuber» – це крафтова пивоварня в Ужгороді котра зібрана чеськими фахівцями. На даний час клієнтам пропонується 9 видів живого пива з якісної сировини: різновиди чеського та німецького солоду, хміль – чеського та американського виробництва, який використовують провідні країни пивоваріння – Чехія, Німеччина, Бельгія.

Відмінність живого пива від пастеризованого важко переоцінити, тому пивоварня YUBER робить акцент саме на виготовленні живого пива, яке вариться тільки з органічних інгредієнтів, бродить природнім шляхом, не проходить пастеризацію, тому пиво насичене, щільне та зберігає всі корисні мікроелементи та вітаміни, які притаманні цьому продукту.

YUBER має те, що Ви не зустрінете в жодній іншій пивоварні міста – все пиво, зварене в пивоварні, подається через прокладені пивні траси безпосередньо зі спеціальної ємності – танку, де відстоюється та зберігається, не маючи контакту з іншою тарою чи повітрям пиво, та подається відразу до пивних кранів усіх підрозділів закладу, а саме до ресторану, боулінг бару та до пабу YUBER або навіть одразу у келих клієнта. 

В даному проекті було використано найкращі матеріали від провідних виробників світу, поставки холодильного обладнання барстійок, пивні траси та піпи від лідера в своїй галузі – фірми «LUKR CZ a.s.».Ви можете скуштувати Ужгородське пиво – м’яко охмелений світлий, класичний лагер, який вариться з використанням гіркого сорту хмелю «Магнум», що дає терпку обволікаючу гіркоту, і тонкий аромат.

«LB» 10% (Світле легке пиво типу Pale Ale. Sierra Nevada Pale Ale) – пиво, з якого почалася американська крафтова революція. Пиво, яке відкрило світові унікальний аромат і смак американського хмелю і породило пивоварну культуру Західного узбережжя США. Sierra Nevada Pale Ale – це еталонний зразок APA. Чорне пиво (темне) «Black Hill» 13% (англ. Stout) – темний. Єльовий сорт пива, приготований з використанням паленого солоду, одержуваного шляхом підсмажування ячмінного зерна, з додаванням карамельного солоду. Спочатку варився в Ірландії як різновид портеру. Дуже популярний у Великобританії та Ірландії. При дегустації відчутний ково-подібний запах просмаженого ячменю та солоду.

«Wheat Beer» (Special) пшеничне біле не фільтроване 12% – ферментоване пшеничне пиво верхнього бродіння, містить зернову і дріжджову суспензії, тому залишиться каламутним. Має відчутну щільність, характеризується добавкою до ячмінного солоду пшеничного солоду або пшениці при виготовленні пивного сусла. Має банановий пряний смак, що обумовлено значним вмістом ефірів, що виникають за рахунок високих температур бродіння. 

Golden Bear 10% – світлий, м’який лагер зварений за старовинними традиціями німецьких пивоварів з солоду Пілзень без додавання мюнхенського хмілю, що робить пиво м’яким на смак та без звичної гіркоти. 

Yuber Shvabske 10% – пшеничне, біле нефільтроване високої щільності пиво, містить підсолоджений ячмінь, виготовлене за технологією верхнього бродіння в німецькому стилі, без гірчинки. Пшеничне пиво вирізняється кремовою текстурою і солодким ароматом.Має відчутну щільність, характеризується добавкою до ячмінного солоду пшеничного солоду або пшениці при виготовленні пивного сусла. Має банановий пряний смак, що обумовлено значним вмістом ефірів, що виникають за рахунок високих температур бродіння. 

Golden Bear 10% – світлий, м’який лагер зварений за старовинними традиціями німецьких пивоварів з солоду Пілзень без додавання мюнхенського хмілю, що робить пиво м’яким на смак та без звичної гіркоти. Yuber Shvabske 10% – пшеничне, біле нефільтроване високої щільності пиво, містить підсолоджений ячмінь, виготовлене за технологією верхнього бродіння в німецькому стилі, без гірчинки. Пшеничне пиво вирізняється кремовою текстурою і солодким ароматом.  

Паб YUBER – це заклад, який створений за найновітнішими технологіями з площею 250м2 і двома сотнями посадкових місць. Тут Ви можете скуштувати всі згадані вище види пива, закусуючи смачними та пряними стравами.

На даний час вже практично не залишилось людини, яка б не знала, а може й не куштувала «Крафтового пива», але, на жаль, дуже часто сучасні місцеві «бровари» не дуже зважають на якість. Тому YUBER поставив собі за мету зробити сучасний крафт – якісним. Чому Плзенська технологія? Тому що Плзенське пиво вважається одним з найкращих у Європі та світі, а в Україні Чеське пиво асоціюється з справжнім, якісним, найкращим.

Контакти

Адреса

вул. Верховинська, 38A, Ужгород.

Номер телефону

0(95) 001-32-02

Години роботи

Пн-Нд: 10:00 – 17:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *