Головна > Ungweiser – крафтова пивоварня

Ungweiser – крафтова пивоварня

Ресторан-пивоварня «Унгвайзер» – єдиний заклад в Ужгороді, який пропонує своїм гостям скуштувати «танкове» крафтове пиво під власною торговою маркою «Ungweiser». До послуг пивних гурманів завжди наявні чотири базові сорти: світле, пшеничне, багряне та темне. Регулярно з’являються і сезонні новинки. «Унгвайзер», а також світле пиво, що заправлене в хопінатор, яке завжди з різними смаками, наприклад: груша, диня, нектарини чи абрикос з м’ятою. Пивоварня розташований в центральній частині Ужгорода. Два зали, один з яких двоповерховий і затишна тераса з оригінальним інтер’єром. Добротні столи і стільці, дерев’яні балки-колони стандартних ірландських «Пабів» і солом’яні козирки української «Хати» прикрашені безліччю квітів, діючий камін, та величезні ємності пивоварні прямо в залі – все це об’єднав «Унгвайзер» – ресторан-пивоварня в Ужгороді. Живе пиво – головна родзинка пабу – це те, що обов’язково потрібно спробувати!

Пиво – один з найдавніших напоїв. Вже в III-му тисячолітті до н.е. близько 15 видів пива варили Шумери (територія сучасного Іраку, Туреччини, Сирії). Також у них була покровителька пивоваріння – Усінкасі, що означає «та, яка щиро напоїла мене». Їй присвятили давню поему «гімн Усінкасі», написану в 1800 році до н.е. Шумери настільки любили пиво, що у них з’явився вираз: «Не знати пива – не знати радості».

Як відомо, пиво отримують із зернової сировини – солоду, хмелю і пивних дріжджів. Через складний хімічний склад пиво дуже швидко псується. Тому звичайне пиво для збільшення терміну придатності піддають спеціальним методам обробки – пастеризації з додаванням консервантів.

Пиво, яке виробляється без додаванням консервантів, називається «живим». Основними відмінностями «живого» пива від звичайного є короткий термін зберігання, обумовлений відсутністю консервантів, особливий смак і користь для здоров’я.

Саме це пиво чотирьох сортів і пропонує паб «Унгвайзер»:

  • Унгвайзер Світле;
  • Унгвайзер Пшеничне;
  • Унгвайзер Багряне;
  • Унгвайзер Темне.

До пива пропонується великий асортимент закусок і гриль меню. Меню

Контакти

Адреса

м. Ужгород, вул. Капушанська, 20.

Номер телефону

050 372 01 10

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 00:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *