Головна > Verkhovyna Resort Medical & Wellness Hotel

Verkhovyna Resort Medical & Wellness Hotel

На вершині гори висотою 260 м над рівнем моря, всього за 15 км від міста Ужгород, височіє комплекс Verkhovyna Resort Medical & Wellness. Поєднуючи п’ятизірковий готель, медичний центр, SPA-комплекс, басейни, конференц-зали, бари, панорамні тераси, Ресторан “Верховина” та інші можливості для оздоровлення й відпочинку, курорт покликаний дарувати гостям піднесені моменти, незабутні враження та найкраще обслуговування.

Готель Verkhovyna Resort Medical & Wellness пропонує комфортабельне проживання в розкішних номерах, де кожна деталь ретельно продумана для забезпечення максимального комфорту гостей.

Готель також славиться своєю ресторанною кухнею, де гості можуть смакувати страви з найкращими стравами української та європейської кухні. Інгредієнти для страв вибираються з найсвіжіших місцевих продуктів, а майстерні кухарі готують страви з урахуванням усіх смакових переваг гостей

Територія комплексу – унікальна локація поряд із древнім замком, що колись слугувала місцем зустрічі королів, вельмож та всесвітньо знаних митців і науковців. Історія курорту також пов’язана з легендарним міжнародним туристичним і оздоровчим центром «Верховина», адже з давніх-давен було відомо, що навколишній ліс, кришталево чисте повітря і гірська вода мають цілющу силу.
Натхненні неймовірним природнім оточенням, розташуванням та історією, ми готуємо для Вас тільки найкраще та завжди раді бачити Вас гостями Verkhovyna Resort Medical & Wellness.

Однією з найбільших переваг готелю є його розташування. Кам’яниця оточена природними ландшафтами, які надають гостям можливість насолодитися чистим повітрям та прекрасними пейзажами. Окрім того, неподалік розташовані численні туристичні атракції, включаючи гірські маршрути та місця для піших прогулянок.

Загалом, готель Verkhovyna Resort Medical & Wellness – це місце, де гості можуть знайти гармонію між природою, здоров’ям та відпочинком. Він пропонує всебічний досвід, який допоможе відновити силу та енергію, насолоджуватися красою Карпат та відкривати нові горизонти для відпочинку та відновлення.

Послуги :

  • готель
  • ресторани і бари
  • спа
  • палац басейнів
  • конференц-сервіс
  • медичний центр
  • центр естетичної медицини
  • спорт та реабілітація
  • салон краси
  • екскурсіі

Апартаменти

Контакти

Адреса

вул. Ужанська, 100, с. Кам’яниця, Ужгородський район, Закарпатська обл

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *