Головна > Boutique Hotel Villa P

Boutique Hotel Villa P

Villa P, Boutique Hotel – аристократична резиденція в історичному центрі тисячолітнього міста Ужгород,
навпроти середньовічного Замку.

Збудована з каменю та цегли у 1691 році угорською дворянською родиною Ладані, на місці парафіяльного будинку найстаршої в місті римсько-католицької церкви,розташованої поруч. За роки перебування Ужгорода у складі Угорщини, Австро-Угорщини, Чехословаччини змінила кілька власників: за описом 1863 року належала до володінь родини Шіпош, згодом перебувала у власності греко-католицької церкви – тут
було розташовано резиденцію ректора учительської семінарії. Після другої світової війни за радянських часів церква була піддана забороні. Все ж, деякий час, у старовинних підвалах Вілли П відправлялися релігійні обряди. Згодом церковне майно було конфісковане і перетворене на «комуналку». Це був період найбільшого занепаду будівлі– вона була майже повністю зруйнована.

У 2011 році Вілла П потрапила у власність родини Панових. Було вирішено провести її повне відновлення із максимальним збереженням автентики як у архітектурному образі, так і у функціональному призначенні споруди. Це був перший проект в рамках концепції «Ренесанс Замкової Гори», що має на меті реновацію садиб в історичному центрі Ужгорода, автором якої є Ален Панов – доктор філософії, юрист, дипломат. У 2013, після повного відновлення, відкрив свої двері перший в місті бутік-отель Вілла П.

Резиденція Villa P вражає своєю красою та витонченістю, що робить кожен момент перебування тут особливим. Історична архітектура та деталі, які збереглися в оригінальному вигляді, переносять гостей в минуле, в епоху величі та аристократії.

Однією з родзинок готелю є його винні підвали, які збереглися з часів заснування резиденції. Це місце, де можна насолоджуватися найкращими винами та відчути атмосферу століть історії виноробства.

На Віллі П ви знайдете 8 комфортних апартаментів з індивідуальним інтер’єром. Кожна кімната містить натуральні дерев’яні меблі з закарпатського білого буку, виконані на замовлення, а також картини, писані спеціально для Вілли П. Салон трьох портретів, зі
старовинною кахельною піччю, просторі холи, автентичні муровані елементи та гвинтові сході, номери – все це гарантовано перенесе Вас у атмосферу аристократичної резиденції минулих століть.

Готель розташований недалеко від Ужгородського замку, що робить його чудовим місцем для відвідування туристами та історичними ентузіастами. Прогулюючись пішки вранці, ви можете насолоджуватися видом на старовинний замок та відчувати себе частиною історії.
Сніданок – це найважливіший прийом їжі, і готель Villa P розуміє це. Вранці гості можуть смакувати континентальний сніданок, який надає енергії на весь день. Якщо ви бажаєте снідати на терасі, ви можете насолоджуватися свіжим повітрям та приємною атмосферою.
Villa P, Boutique Hotel – це місце, де сучасний комфорт поєднується з історичною глибиною, а атмосфера аристократії переносить вас в інший час. Цей готель створений для того, щоб гості відчували себе особливими та оточеними легендою історії.

Послуги

  • Трансфер від/до аеропорту
  • Вино/шампанське
  • Сад у внутрішньому дворі
  • Безкоштовне паркування
  • Кондиціонер
  • Пральня
  • Звукоізольовані номери
  • Загальний лаундж/вітальня з телевізором
  • Пішохідні екскурсії
  • Безкоштовний Wi-Fi

Номери:

Зверніть увагу

  • Реєстрація заїзду: з 14:00 – 22:00 годин.
  • Реєстрація від’їзду: до 07:00 – 12:00 годин.

Контакти

Адреса

вул. Капітульна 22, Ужгород

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *