Головна > Торт “Закарпаття”

Торт “Закарпаття”

Закарпаття славиться не тільки мальовничими краєвидами та панорамами, унікальними природними та історичними пам’ятками, а й своїми кондитерськими виробами, а саме тортами. Майже кожен регіон має свою солодку візитівку: торт Ужгород, торт Хуст, торт Іршава та інші. То ж абсолютно логічним є поява на теренах краю в 2022 році торту «Закарпаття», який вже завоював серця любителів солоденького.

Перебуваючи на Срібній землі ви неодмінно маєте скуштувати цей витвір кулінарного мистецтва. І вже з першого шматочку ви зможете відчути всю любов та професіоналізм кондитерів, що вклали душу в цей вишуканий торт.

Наприкінці літа на восокогірї карпатських полонин дозріває надзвичайно смачна та корисна ягода – чорниця, яку на Закарпатті називають «яфина» чи «афина», яка славиться своїми смаковими та лікарськими властивостями.

Відома ужгородська кондитерська компанія ASA SWEETS прагнучи відобразити дух Закарпатського краю й створила торт «Закарпаття». А щоб влучно передати смак краю, кондитери й використали саме місцеві продукти – яфину.

Неймовірно ніжне безе з додаванням чорничного соку та запеченої чорниці, грецькі горіхи в поєднанні з легким вершково-молочним мусом та прошарками компоте з малини, відображають літо на гірських полонинах. А білосніжне велюрове покриття торта з національним візерунком нагадують засніжені зимові Карпати. Символ Закарпаття, бурій ведмідь, виконаний з білого шоколаду і соку милини – вінчає оздоблення тору.

Торт “Закарпаття” вагою аж 750 грам. Тому беріть друзів та близьких для приємних посиденьок,щоб смакувати одну з яскравих візитівок краю.

Торт «Закарпаття» – вдалий подарунок для рідних чи друзів.

Скуштуйте «Закарпаття» на смак!

Контакти
Кондитерська компанія
ASA-SWEETS

Адреса

вул. Можайського, 7А, Ужгород

Номер телефону

+38 (095) 704 33 02 (Viber)
info@asa-sweets.com

Години роботи

Пн-Пт: 08:00 – 18:00

Соціальні мережі

Співпраця по Україні: ukraine@asa-sweets.com +38 095 122 88 21
Співпраця по Закарпатській області: info@asa-sweets.com +38 095 704 33 02
Співпраця по м.Ужгород: info@asa-sweets.com +38 095 704 33 02

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *