Головна > Litus ceramics

Litus ceramics

Майстерня «Litus ceramics» – це сімейна справа.

Тетяна Літус розповідає, що до кераміки скерував її дідусь, який завжди їй говорив, що якщо вона зможе робити руками, то і зможе всього іншого навчитися.

Відразу після коледжу Тетяна почала створювати свої перші роботи, а з набранням достатнього досвіду навіть проводити майстер-класи.  

Згодам до кераміки долучився і її чоловік Станіслав, який раніше займався різьбою по дереву. Так гончарство стало їх сімейною справою.

«Litus ceramics» – кожен виріб, як витвір мистецтва. Адже в них й справді унікальні роботи. Як говорить сама Тетяна: –«створюю посуд, який закохує з першого дотику».

Майстерня створює керамічний вжитковий посуд. Серед виробів великою популярністю користуються «кавуновий» посуд – це половина кавуна – таріль під горнятко,тістечка,серія різноманітного посуду на тему гарбузиків (кавові горнятка, великі горнята, тарілі для супів чи каші, салатниці, чайник,тощо),вироби на тему плодів гранату чи різні горнята-котики, та багато-багато іншого.

Слід також відмітити унікальні чашки з об′ємними портретами героїв відомих коміксів, такі як Дедпул, Бетмен, чашки «Йода», Дарт Вейдер, Халк чи за мотивами легендарних фільмів та серіалів: чашка «Вікинг», на тему «Гри Пристолів» або «Володара перстнів» – така чашка, мабуть мрія кожного фаната. 

Працюють в різній стилістиці, щоб кожен міг обрати щось близьке до душі. Це квіткова, фруктова тематика, по темам кіно чи музиці та багато чого іншого. 

Неймовірні роботи, соковиті кольри та політ фантазії майстрів, і звісно тепло та любов, які закладені в кожний виріб. 

Насправді «Litus ceramics» – це не лише бренд посуду ручної роботи, а ще й заклик та мотивація насолоджуватися кожною миттю життя, радіти йому незважаючи на перешкоди.

Для повторення виробів з їх асортименту оберіть на інстаграм сторінках за посиланням:
– Тетяна https://instagram.com/litus_tetiana?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
– Станіслав https://instagram.com/ceramicslitus?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Відправляють посуд по Україні та закордон.

А замовити посуд можете написавши їм в інстаграм.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *