Головна > “Happy Boom”

“Happy Boom”

“Happy Boom” – захоплюючий дитячий розважальний центр, який призначений виключно для задоволення дітей різного віку. Завдяки своїй великій площі та різноманіттю спеціалізованих міні-атракціонів, іграшок, яскравих батутів та лабіринтів це місце стало улюбленим серед батьків та малюків.

Заклад критий – тож відпочинок відвідувачів не залежить від погодніх умов. То ж яко на вулиці непогода, ваша малеча має чудову можливість весело провести час в “Happy Boom”.

Зручна кафе-зона дозволяє батькам відпочити, смакуючи смачні страви, поки діти активно розважаються.

Щодня “Happy Boom” пропонує різні тематичні заходи та розваги, такі як дитячі тематичні вечірки, конкурси та ігри. За попередньою домовленістю ігровий простір можна замовити під приватну дитячу вечірку чи святкування дня народження малюка. Персонал закладу подбає про ваші індивідуальні запити та організує ваше свято на найвищому рівні. Завдяки безпечному середовищу та дбайливому персоналу, батьки можуть бути спокійні, знаючи, що їхні діти оточені турботою та безпекою.

В “Happy Boom” діти не лише розважаються, але і вчаться спілкуватися, розвивають творчі навички та активно соціалізуються. Це місце, де діти можуть забути про електронні гаджети та провести час у реальному світі гри та пригод.

Контакти

Адреса

вул.  Фединця, 22, Ужгород

Номер телефону

+38 (066) 924 7830

Години роботи

Пн: 15:00 – 21:00
Вт-Нд: 11:00 – 21:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *