Головна > Спортивний зал “Еталон”

Спортивний зал “Еталон”

Спортивний зал “Еталон” у місті Ужгород – це сучасний спортивний комплекс, який пропонує широкий спектр послуг для фітнесу та здоров’я.

Спортивний заклад знаходиться в центрі міста Ужгород на вулиці Підградській, 59. Це місце, де кожен клієнт зможете не тільки підтримувати своє тіло в формі, але і отримати якісну консультацію та підтримку для покращення свого здоров’я.

В тренажерному залі ви знайдете великий асортимент сучасного спортивного обладнання для різних видів фізичних навантажень. Кардіотренажери, силові тренажери, якісні інструктори – до ваших послуг. Висококласні тренери з задоволенням допоможуть вам скласти індивідуальний план тренувань, враховуючи ваші особисті потреби та фізичні можливості.

Крім цього, пропонуються послуги фахового огляду вашого здоров’я,  що дозволяє краще дбати про загальні ваші результати.

В залі панує зручна атмосфера для тренувань, і завдяки розташуванню в самому центрі міста, він доступний для всіх бажаючих. “Еталон” – це місце, де кожен може знайти свій ідеальний підхід до здорового способу життя та досягнення спортивних цілей.

Завітайте до спортзалу “Еталон”, розвиньте свої фізичні можливості та відчуйте себе здоровішим та впевненими в собі. Досягайте результатів разом з “Еталон”.

Контакти

Адреса

вул. Підградська, 59, Ужгород

Номер телефону

+38 (0312) 619 108
+38 (066) 884 26 35

Години роботи

Пн-Пт: 07:30 – 22:00
Сб: 08:00 – 20:00
Нд: 10:00 – 17:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *