Головна > Спортивний комплекс Фанат

Спортивний комплекс Фанат

Спортивний комплекс “Фанат” у місті Ужгород – це справжній рай для любителів активного спорту та здорового способу життя.

Спортивний комплекс Фанат знаходиться по вулиці Генерала Свободы, 9б.

“Фанат” розрахований на всі вікові групи та рівні підготовки. Тут ви знайдете великий тренажерний зал з сучасним обладнанням, яке відповідає найвищим стандартам. Професійні тренери завжди готові надати консультації та підтримку в досягненні ваших спортивних цілей.

Окрім високоякісних тренажерів тут є окрема кардіо зона і для бажаючих виглядати засмаглим цілий рік – солярій.
Для максимального комфорту клієнтів, є змога придбати різні види абонементів та є можливість придбати разовий абонемент.

Для бажаючих займатися пілатесом для Вас підберуть комплекс вправ, які дозволять Вам наблизити зовнішній вигляд свого тіла до еталону.
Якщо бажаєте займатися в тренажерному залі з персональним тренером разом із друзями, у Вас є можливість об’єднатися в персональну міні-групу.

Послуги:

  • Тренажерний зал.
  • Шейпінг.
  • Спіннінг.
  • Пілатес.
  • Йога.
  • Аеробіка.

Зручне розташування, розширений графік роботи та великий паркінг роблять “Фанат” ідеальним вибором для тих, хто цінує своє здоров’я та активний спосіб життя. Тут кожен може знайти щось для себе та стати справжнім фанатом здорового життя.

Завітайте до спортивного комплексу Фанат, розвиньте свої фізичні можливості та відчуйте себе здоровішим та впевненими в собі.

Контакти

Адреса

вул. Генерала Свободы, 9б, Ужгород

Номер телефону

+38 (095) 449 36 78
scfanat@mail.ru

Години роботи

Працюємо щодня

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *