Головна > Ihrolandiya

Ihrolandiya

Розважальний центр “Ihrolandiya” – ідеальне місце для розваг та відпочинку для всієї родини. Цей заклад об’єднує в собі різноманітні ігри та розваги, щоб задовольнити інтереси кожного члена сім’ї.
В “Ihrolandiya” є розваги для всіх вікових груп. Діти можуть насолоджуватися ігровими зонами, де є багато атракціонів та ігор, адаптованих до їхніх потреб і розвитку. Дорослі знайдуть для себе боулінг, більярд та ігрові автомати, які забезпечують веселощі для всієї родини.

Безпека завжди є в пріоритеті в “Ihrolandiya”. Центр обладнаний сучасними системами безпеки, що забезпечують спокій дорослих та безпеку дітей. Професійний персонал завжди на сторожі та готовий надати допомогу.

Особливі акції та пропозиції проводяться на регулярній основі, що дозволяє родинам отримувати більше задоволення за доступніші ціни. Це може бути знижка на груповий відвідування, спеціальні тематичні вечори чи вигідні пакети послуг.
У “Ihrolandiya” кожен може знайти щось цікаве для себе, незалежно від віку чи інтересів. Цей розважальний центр створений, щоб зближувати родини та надавати незабутні враження для всіх її членів.

Контакти

Адреса

вул. Легоцкого 19.а

Номер телефону

+38 (066) 591 69 27

Години роботи

Пн-Нд: 10:00 – 22:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *