Головна > Чорна Сіль

Чорна Сіль

Ресторан “Чорна Сіль” – це справжня перлина Ужгорода, Ресторан європейської кухні преміум-класу у самому серці Ужгорода, яка пропонує смачні страви європейської та закарпатської кухонь.


Магія світла, розкішний інтер’єр, натуральність у кожній деталі та смачні страви – ідеальне місце яке надихає. А особливу атмосферу надають неперевершені гості, яких заклад з нетерпінням чекає.

“Чорна Сіль” вражає не лише своїми стравами, але й живою музикою, яка завжди грає в ресторані. Це надає закладу особливого шарму та робить кожен візит магічним.

Ресторан “Чорна Сіль” відкритий для будь-яких святкувань. Чи це День народження, весілля чи випускний, тут вас зустрічає затишна атмосфера та бездоганний сервіс. Додатковим бонусом є можливість замовлення передзамовлення по кухні, щоб на столі чекали гастрономічні шедеври вже до вашого приходу.

Ідеальний заклад для проведення особливих подій в колі найрідніших та друзів. Потрапивши у ресторан Чорна Сіль, ви потрапляєте у царство затишку та комфорту!

Ще однією перевагою ресторану є можливість закрити зал тільки для вашого заходу. Це створить неповторне враження та надасть можливість насолоджуватися святом в повному комфорті та інтимності.

“Чорна Сіль” – це не просто ресторан, а місце, де об’єднуються вишукана кухня, приємна атмосфера та жива музика. Відвідайте його, щоб відчути справжню гостинність Закарпаття та отримати незабутні враження від кулінарної подорожі.

В закладі представлені:
М’ясні, Рибні, Вегетаріанські та Веганські страви

Контакти

Адреса

вул. Духновича, 2

Номер телефону

+38 (066) 273 28 14

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 23:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *