Головна > Uzh Apartments

Uzh Apartments

“Uzh Apartments” розташовані недалеко від центру міста, на одній із найстаріших вулиць міста – вулиця Мукачівська. Зручне розташування апартаментів дозволить вам пішки дістатись до історичного центру за 10 хвилин. То ж неспішно прогулюючись мальовничим містом можна відвідати Ужгородський замок, Ужгородський греко-католицький Катедральний Собор та “покорзувати” на центральній вулиці міста – вулиці Корзо. І це все за якихось 10-15 хвилин ходьби від апартаментів. А променад на найдовшій липовій алеї Європи – “must have” перебуваючи в Ужгороді. “Uzh  Apartments” розташовані неподалік залізничного вокзалу, близько 1 км, що є хорошою перевагою для подорожуючих гостей древнього міста на Ужем. Поряд знаходяться міні-маркети, супермаркет, кафе, ресторани та пекарні. Неподалік апартаментів знаходиться парк розваг “Підзамковий” та відкритий літній басейн “Акваріопарк” – популярний басейний комплекс.

Апартаменти повністю обладнані усім неодхідним для вашого комфортного перебування в місті Ужгород. В апартаментах є повністю обладнана кухня з усіма необхідними приладдями для готування їжі: холодильник, мікрохвильва піч, плита для приготування їжі, весь необхідний посуд та облаштована обідня зона для ваших зручних посиденьок. Окрема ванні кімната, де в наявності фенз, капці, безкоштовні туалетно-косметичні засобами і рушники. В апартаментах також наявна пральна машинка. також у всіх апартаментах наявні телевізори з плоским екраном.

“Uzh Apartments” – завждя чисті та затишні. Оберіть своє комфортне та незабуннє перебування в чудовому місті Ужгород, а власники апартаментів якісно про це подбають.

Послуги:

  • Безкоштовний Wi-Fi надається у зонах загального користування.
  • Безкоштовна приватна автостоянка розміщена на території готелю (попереднє резервування місця не потрібне).
  • Розміщення з хатніми тваринами можливе за попереднім запитом.
  • На всій території готельного об’єкта і в номерах заборонено курити
  • Наявні апартаменти безпечні для алергиків

Апартаменти

Зверніть увагу

  • Реєстрація заїзду: з 13:00 – 23:59 годин.
  • Реєстрація від’їзду: до 02:00 – 12:00 годин.
  • Додаткові ліжка. (дитячі ліжка в номері не надаються.)

Контакти

Адреса

Вул. Мукачівська 60, Ужгород

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *