Головна > Хостел “На Підградській”

Хостел “На Підградській”

Ласкаво запрошуємо в затишний та гостинний хостел, “На Підградській”, що розташований в самому серці Ужгорода. Завдяки прекрасній локації, всього 2-3 хвилини пішки розділять вас від історичного центру міста, де кожен куток сповнений неповторною атмосферою та відчуттям старовинності.

Навколо хостелу розташовані численні кафе, ресторани, пекарні та супермаркети, щоб забезпечити вам легкий доступ до різноманітної кухні та продуктів. Найближчий автовокзал розташований зручно поруч, що створює додаткову можливість для подорожей та екскурсій.

“На Підградській” – це міні-готель у самому центрі міста Ужгород. Гарні та комфортні номери для приємного перебування, а також бездоганне співвідношення ціна-якість. А привітний персонал зробить все необхідне для того, щоб ви почувалися, як вдома.

Центральна пішохідна вулиця Корзо знаходиться за 300 метрів від закладу. А до найдовшої липової алеї в Європі вам потрібно пройтись всього якихось 5-7 хвилин. У радіусі 400 метрів знаходяться кафе, ресторани, піцерії, булочні, кондитерські, тощо. До Ужгородського замку 600 метрів. Відстань від хостелу “Мандри” до залізничного вокзалу становить 2,3 км., до аеропорту в Ужгороді – 2,8 км.

Якщо ви прагнете відчути дух історії, вам достатньо лише піднятися старовинними замковими сходами, і вже через 5 хвилин неспішної прогулянки ви опинитеся перед Ужгородським замком. Відтак ви зможете насолоджуватися видом на саме серце древнього міста, відчуваючи його неповторну атмосферу та красу.

Для забезпечення максимальної зручності іноземних туристів, наш персонал володіє відмінним рівнем володіння англійською, угорською та українською мовами. Ви можете не турбуватися про мовні бар’єри та завжди отримаєте необхідну допомогу та інформацію.

Обирайте хостел для комфортного перебування в Ужгороді та насолоджуйтеся всіма перевагами, які пропонує це чарівне місто. Безсумнівно, ваша подорож буде запам’ятована завдяки затишку, зручностям та неперевершеним враженням від історичного кольору Ужгорода.

Послуги:

  • прання одягу
  • обладнана кухня
  • Wi-Fi доступний на всій території безкоштовно
  • фітнес-клуб, 
  • загальний лаунж/вітальня з телевізором, 
  • кондиціонер
  • розміщення з домашніми тваринами заборонено

Номери:

Зверніть увагу

  • Реєстрація заїзду: з 14:00 – 23:00 годин.
  • Реєстрація від’їзду: до 09:00 – 11:00 годин.

Контакти

Адреса

Вул. Підградська 59

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *