Головна > Кафе-кондитерська “Ґаллія”

Кафе-кондитерська “Ґаллія”

“Ґаллія”- це інтерпретація сучасної європейської кондитерки в українському стилі. Заклад продовжує свій рух в напрямку розвитку та промоції Ужанської дестинації, розвитку своєї кондитерської справи. В кафе відтворюють старі кондитерські рецепти та адаптують їх під сучасні технології кондитерської справи. Наявне власне виробництво кондитерських виробів.

Кондитерка Галина Репарюк – відома українська кандитерка родом з Закарпаття. Досліджує історію контитерської справи краю та створює неповторні вироби. Адаптовані традиційні старовинні рецепти краю до вимог сучасності – родзинка закладу. І саме кондитерською “Ґаллія” був розроблено авторський торт “Ужанська долина”, який вже так запав в душу поціновувачам солоденького. Неодмінно скуштуйте шматоток торту “Ужанська долина”!

В закладі присутні кондитерські вироби за рецептурою Угорщини, Австрії і Франції. В затишній атмосфері можна сповна насолодитися широким асортиментом тістечок, кави, чаю.

В закладі представлені:
безлактозні, дитячі та широка лінійка кондитерських виробів.

“Ґаллія” пропонує:

  • виготовлення на замовлення весільних тортів та створення кенді бару з декором та доставкою до замовника
  • можливість проведення тематичних вечорів
  • близько 40 посадкових місць та невеличка тераса на 2 столики
  • в меню присутні кавові напої та холодні напої (мохіто, імбирний лимонад, манго-маракуйя, оранж кава, холодне лате та інше)
  • заклад можна відвідувати з тваринами

Контакти

Адреса

пл.О.Фединця, 19
Ужгород

Номер телефону

+38 (099) 958 9579

Години роботи

Пн-Нд: 08:00 – 20:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *