Головна > “Shpalta”

“Shpalta”

“Shpalta” – український бренд ексклюзивних хустин з історією.

Усе почалося із жіночої пристрасті до прекрасного. У 2019 році Альона Загоруйко створила концепцію хустки «Ужгород». На той час вона уже була засновницею модного бренду Shpalta, який притягнув до себе увагу усіх красунь регіону. Оскільки Shpalta завжди заявляли високий рівень модних виробів, то на розробку хусток знадобився певний час. Хустка «Ужгород» побачила світ у 2020 році, а вже через кілька місяців на шовку з’явилися інші міста Закарпаття: «Мукачево», «Хуст», «Виноградів». Перші ескізи Альона малювала у себе на кухні, доки два її маленькі сини поруч розфарбовували супергероїв. Згодом робота над аксесуарами переросла у співпрацю з митцями, художниками, дизайнерами.

Сьогодні окрім робіт, представлених у магазині та діджитал платформах, також виготовляються хустки з індивідуальним дизайном та виконуються корпоративні замовлення. #ледіхустка — це справжнє ком’юніті, яке об’єднує українок по всього світу. А зовсім недавно з’явилась сестра #ледіхустки – #ледіторба. Стильні екоторби з авторським дизайном роблять кожну жінку елегантною, вишуканою леді, навіть в поході за покупками.

Це велика пристрасть — спостерігати, як дівчата втілюють хустки та торби Shpalta у нестандартні модні та сучасні образи «Щоб бути модною, тобі не потрібна шафа одягу» «You don’t need a big wardrobe to be fashion». Створюй нові образи щодня разом зі Spalta.

Контакти

Адреси магазинів:

пров.Гірчичне зерно – вул.Фединця, 12
ТЦ Боздош (2 поверх) – вул.Возз’єднання 39а

Номер телефону

+38 (050) 787 23 56

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *