Головна > Новий рік в Ужгороді

Новий рік в Ужгороді

Ужгород взимку має особливу атмосферу свята, а новорічні та різдвяні дні тут сповнені справжньої казкової магії. Вулички старовинного міста вбираються в яскраві вогники гірлянд, а повітря навколо наповнюється ароматами глінтвейну та смачних закарпатських страв. У ці дні Ужгород перетворюється на місто для зимових розваг та святкувань.

Якщо ви шукаєте ідеальне місце для зустрічі Нового року, Ужгород запропонує безліч привабливих локацій. Можна зануритися в атмосферу площ та вуличок, де лунає музика і панує святковий настрій. Або віддати перевагу розкішним ресторанам і готелям, які підготували свої новорічні програми. А поціновувачі автентичного колориту мають чудову нагоду зустріти свято в етноресторанах з багатою закарпатською кухнею.

Ужгород запрошує відчути справжню новорічну казку разом із запашними стравами, яскравими розвагами та привітним колом друзів і рідних. Спланувати святкові дні в місті можна, скориставшись інформацією на нашому сайті. Тут ви знайдете повний перелік закладів та атракцій, що допоможуть створити ідеальну програму відпочинку. У цій статті ми даємо лише кілька рекомендацій, щоб надихнути вас на пошук власного ідеального новорічного досвіду в Ужгороді.

Де зустріти Новий рік в Ужгороді

Площа Шандора Петефі

Якщо ви хочете відчути себе частиною святкової атмосфери — відвідайте площу Шандора Петефі в Ужгороді, де зазвичай встановлюють новорічну ялинку. На зимові свята тут працює ярмарок, де можна придбати сувеніри, прикраси, домашні смаколики, а також випити запашного глінтвейну і спробувати місцеві страви. Для дітей на площі Петефі часто встановлюють каруселі, але знайти зони для розваг можна й на сусідній площі — Театральній.

У разі, якщо плануєте зустріти Різдво в Ужгороді, у центр міста також можна навідатись — аби послухати колядки. Їх виконують місцеві колективи.

Комплекс “Verkhovyna Resort Medical & Wellness Hotel” 

Джерело фото: сайт комплексу

Комплекс розташований на вершині гори у селі Камʼяниця, що всього за 15 км від міста Ужгород. Для відпочивальників тут є 5-зірковий готель, медичний центр, SPA-комплекс, басейни, конференц-зали, ресторани, бари та панорамні тераси. Територія комплексу розташована поряд із Невицьким замком.

Новий рік у “Verkhovyna Resort” зустрічають яскраво. Організатори запрошують музикантів, фокусників та ведучих, влаштовують аукціони для допомоги ЗСУ та вражають святковим меню від шеф-кухарів. Чудовий варіант для тих, хто хоче зустріти Новий рік у форматі резорт-відпочинку.

Готель “Apartel”

Джерело фото: сайт готелю 

Розташований в Ужгороді 4-зірковий готель радо зустріне гостей в новорічний період. Для туристів тут працюють ресторани європейської та азійської кухні, SPA-центр та спортзал. Кожен номер обладнаний власною кухнею, тому за бажання новорічну вечерю можна приготувати самостійно.

Зручне розташування дає змогу швидко дістатися будь-якої точки міста та не пропустити місцеві святкування. Ще більше затишних готелів шукайте у розділі “Де зупинитись“.

SPA-центр “Золота гора”

Якщо вас цікавить релакс-відпочинок на Новий рік, відвідайте термальні басейни в комплексі “Золота гора”. Окрім купання, відвідувачів чекає ароматерапія та гідромасаж, велика сауна і парова кімната. 

На різдвяно-новорічні свята комплекс працює за звичним графіком. На території “Золотої гори” також є готель та ресторан. Гості можуть забронювати як різного типу номери, так і окремі будиночки для святкування. 

Ужгородський замок

Якщо ви все ж прибули в Ужгород взимку, не забудьте відвідати Ужгородський замок. Тут немає новорічної програми, але місцевий музей працює 31 грудня та 1 січня, щоби жителі та гості міста мали змогу побачити давню споруду. Не пропускайте можливості відвідати найціннішу історико-архітектурну будову Ужгорода, де зберігають унікальні музейні експонати різних епох. Якщо у вас все ще виникає питання “Де зустріти Новий рік в Ужгороді?” зверніть увагу на місцеві заклади. У місті можна знайти ресторани із закарпатською, європейською, азійською та іншими кухнями. Там подають унікальні страви, які ви навряд чи скуштуєте в інших містах України, місцеві вина та сири. Орієнтовний перелік місцевих закладів шукайте в розділі “Гастрономія”. Однак радимо заздалегідь дізнаватися, чи працюють вони в новорічну ніч. Якщо ви вирішили зустріти Новий рік та Різдво в Ужгороді, у місцевих закладах на вас чекає справді святкова атмосфера.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *