Головна > Ресторан “Ізумруд”

Ресторан “Ізумруд”

Ресторан “Ізумруд”, розташований в Готельному комплексі “Ізумруд” в Ужгороді, – справжній кулінарний діамант міста. Це місце, де смак та атмосфера переплітаються в неперевершеному гармонійному тандемі.

Завітати сюди можна щодня з 10:00 до 23:00, даруючи вам безліч годин для відкриття найкращих кулінарних секретів чотирьох різних кухонь. Меню ресторану “Ізумруд” розкриває перед вами багатство української, словацької, угорської та румунської кухні

Тут ви зможете скуштувати найсмачніші традиційні страви, які приготовані з найсвіжіших інгредієнтів. Один відвід ресторану “Ізумруд” перетвориться на справжню гастрономічну подорож, де кожен ковзанутий крок обіцяє нові враження.
Атмосфера ресторану завжди сповнена вишуканістю і гостинністю, що робить його ідеальним місцем для романтичної вечері, сімейного обіду чи корпоративного заходу. Професійний персонал завжди готовий задовольнити всі ваші бажання та зробити ваше перебування незабутнім.
Ресторан “Ізумруд” у готельному комплексі “Ізумруд” – це деякий кулінарний скарб Ужгорода, де ви зможете смакувати справжні кулінарні шедеври у найкращій традиції чотирьох різних країн, не виходячи за межі міста.

Контакти

Адреса

вул. Малокам’яна, 10, Ужгород

Номер телефону

+38 (099) 634 2525

Детальна інформація

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *