Головна > BRISTOL Wellness&Spa

BRISTOL Wellness&Spa

“Bristol Wellness & Spa” – є частинкою BRISTOL Park Hotel – це ваш квиток до раю спокою та розкоші, де ви можете насолоджуватися неперевершеним комфортом під час відпочинку. Заклад пропонує вам неповторний досвід, занурюючи вас у світ розкішного відпочинку та відновлення сил.

Справжня оаза спокою чекає на вас у SPA-центрі, де кожен елемент створений для вашого максимального комфорту. Щоразу, ви відвідуєте “Bristol Wellness & Spa”, ви опиняєтеся в атмосфері релаксу та гармонії. Знаходячись серед закарпатського лісу, цей SPA-центр стає справжнім ретритом для вашої душі.

Найцінніше джерело природної енергії – це вода та ліс, які оточують це місце. Вирушайте у подорож до внутрішнього спокою, користуючись унікальними послугами та спа-процедурами. Фінська сауна та соляна кімната дозволять вам забути про повсякденні турботи, поглиблюючи вас в атмосферу справжнього відпочинку.

Професійний релаксуючий масаж, який ми пропонуємо, стане чудовим засобом вивільнення від стресу та втоми. Кожен рух масажистів спрямований на відновлення гармонії вашого тіла та розуму.

“BRISTOL Wellness&Spa” пропонує:

  • фінська сауна
  • соляна кімната
  • масажні послуги
  • басейн
  • фіто бар

Не пропустіть можливість відвідати фіто-бар у спа-зоні, де вас чекають оздоровчі та тонізуючі напої. Ви зможете насолодитися приємними смаками та одночасно забезпечити своєму організму корисні речовини для відновлення життєвих сил.

Запрошуємо вас на справжню мандрівку до світу внутрішнього спокою та енергії у “Bristol Wellness & Spa”. Дозвольте собі заслужений відпочинок у вишуканому місці, де кожен момент наповнений гармонією та задоволенням. Відкрийте для себе новий рівень розкіші та відновлення сил – обирайте “Bristol Wellness & Spa” а також відвідайте ресторан “BRISTOL”.

Контакти

Адреса

вул. Капушанська, 61

Номер телефону

066 696 0006

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 24:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *