Головна > Ресторан “Honey”

Ресторан “Honey”

Ресторан “Honey” розташований неподалік центру міста. Його розкішна тераса прихована від міської метушні та сповна надасть вам релакснути в кінці важкого дня. Пориньте в оазу посеред динамічного міста на неспішно насолодіться улубленими напоями з кальяном.

“Honey” – це повноцінна ресторанна сім’я, яка радо приймає кожного гостя, уважно ставиться до його побажань і робить його перебування в ресторані максимально комфортним.

Завітайте в “Honey” з сім’єю та друзями, щоб насолодитися смачними стравами, які гарантовано задовольнять усі ваші бажання. Авторські коктейлі або келих вина – чудове доповнення.

В ресторані представлена українська та європейська кухні, також наявний великий вибір страв з морепродуктів, які потішать ваші смакові рецептори.

Уважність до деталей, особливий підхід до кожного гостя, найсмачніше меню, щира гостинність. Саме так в “Honey” організують вашу особливу подію. Просто завчасно забронюйте залу чи простір на терасі, а кваліфікований персонал потурбується про ваше свято.

“Honey” пропонує:

  • доставку страв та страви на виніс
  • європейська та українська кухні
  • гриль-меню
  • організація ваших особливих подій
  • винна карта
  • коктельне меню
  • кальян

Команда професіоналів, закоханних у свою справу привітно зустрінуть вас і виконають будь-які побажання. Скуштувавши кухню, ви зрозумієте, що це не пусті слова. До ваших послуг затишний зал, бар, чудова тераса, зручна парковка, гриль, кальян та ще багато іншого.

Кожен член команди – це фахівець вищого класу, перевірений часом. Кожен співробітник – це важлива ланка в роботі потужного ресторанного механізму.

Контакти

Адреса

вул. Капушанська, 61

Номер телефону

066 696 0006

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 24:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *