Головна > “Фортеця”- ярмарок ідей та розваг

“Фортеця”- ярмарок ідей та розваг

“Фортеця” – інтелектуальне дозвілля для дітей та дорослих. З 2016 року ціла команда створює ігри, квести та квізи. Завжди загадкові та заплутані історії, містичні локації та професійні актори проведуть для вас незабутні квести чи вечірки. Засновниця та ідейна натхненниця – Олександра Кузнєцова, яка поєднує в квестах гру, навчання та драйв. Чітко та якісно пророблює сценарії, використовує купу реквізиту, цікавих інженерних рішень та тільки професійні актори. Ну і звісно небанальні загадки та містичні таємниці.

Квест — це інтелектуальна командна гра, яка подарує можливість чудово провести час, розкриє ваші сильні сторони та повноцінно занурить у світ пригод та містики.

Під час гри ви і ваша команда будете вирішувати загадки, шифри, відгадувати коди, виконувати завдання і проходити різноманітні випробування. Все це для того, щоб досягти кінцевої мети — знайти скарби, врятувати світ або просто розгадати таємницю.

Поринути у світ загадок та легенд ніколи не пізно. Команда “Фортеці” організозує квести для дорослих будь-якого віку та дітей від 7 років.

В асортименті ви знайдете квест для себе, або для ваших діток. Квести пригоди для малечі (7-10 років), для діток які полюбляють адреналін ( 10+), для підлітків, для дорослих, корпоративні, туристичні та інші, в залежності від ваших бажань.

“Фортеця” пропонує:

  • авторські квести
  • квізи
  • індивідуальні квести спеціально під ваші бажання
  • організація корпоративів, випускних, тімбілдингів
  • туристичні заходи
  • організація вашого свята “під ключ”

“Фортеця” вийшла за межі класичної квест-кімнати. Всі квести проводяться у справжніх локаціях які приховують таємниці минулого. Печери, замки, музеї, бомбосховища, готель-музей, забуті ресторани у яких не було відвідувачів років 10-ть, ліси у яких ви зустрінете духів Карпат.

Кожен квест створюється під певну локацію, має свою історію, сценарій, завдання та загадки. “Фортеця” створює не просто квести, а настрій та атмосферу. І що важливо, робить це на найвищому рівні.

Адреса

вулиця Ольбрахта, 3

Контакти

Номер телефону

+380506100490

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *