Головна > “Тиса”

“Тиса”

Бездоганна якість, неповторний аромат і вишуканий смак ужгородських коньяків забезпечили їм визнання фахівців, справжніх поціновувачів і споживачів на Україні та за кордоном.

Один з найстаріших в Україні виробників коньяку АП Ужгородський коньячний завод бере свій початок з 1959 року. Завод пройшов кілька етапів модернізації та став своєрідною легендою у краї, адже практично єдиний в місті ні на хвилину не згорнув виробництва, витримав численні економічні спади, зміг зберегти колектив і з року в рік нарощує обсяги своєї продукції.

Нині в асортименті бренду вісім напоїв.

Коньяк «Тиса» — первісток закарпатських марочних коньяків. Виготовлений в 1967 році. Виробляється з коньячних спиртів, витриманих не менше шести років. Відноситься до групи «KB» (коньяк витриманий).

Марочний коньяк «Ужгород» виробляється з відбірних коньячних спиртів, витриманих 10–12 років у дубових діжках.

Коньяк “Карпати” – витриманий, вищої якості. Виробляється з коньячних спиртів, витриманих не менше 8 років. Виготовлений в 1970 році.

Коньяк України ординарний «Бескиди» готується з вітчизняних та імпортних коньячних спиртів, витриманих не менше 3-х років.

Коньяк “3 зірки” створений вперше в 1962 році та виготовляється з коньячних спиртів, витриманих не менше трьох років.

Коньяк “5 зірок” був створений вперше в 1964 році. Виготовляється з коньячних спиртів, витриманих не менше п’яти років.

Коньяк – продукт з неповторним і складним букетом. За правилами етикету, напій вживають після других страв або завершення трапези. Коньяк не охолоджують і не підігрівають, правильна температура подачі коньяку – кімнатна. Поціновувачі коньяку вважають, що пити його варто тільки з правильного келиха – сніфтера, щоб насолодитися смаком і ароматом напою.

Сучасна продукція Ужгородського коньячного заводу відома в усьому світі. Алкогольні напої, що виготовляються на заводі, отримали визнання зарубіжних та вітчизняних поціновувачів міцних спиртних напоїв за якість, неповторний аромат та вишуканий смак.

Контакти

Адреси:

Слов’янська наб. 1/8

вул. Грушевського,78

вул. Собранецька, 124

Номер телефону

099 372 4275

0312 664 125

0312 642 572

Години роботи

Пн-Нд: 08:00 – 22:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *