Головна > Кондитерська компанія “ASA Sweets”

Кондитерська компанія “ASA Sweets”

Кондитерська компанія «ASA Sweets» заснована у 2009 році виступає лідером у виробництві високоякісних кондитерських виробів на ринку України. За невеликий проміжок часу з маленької кондитерської в провінційному місті Ужгород компанія «ASA Sweets» виросла і зайняла вагому нішу на ринку кондитерських виробів України, та завоювала любов та прихильність не тільки ужгородців, а й мільйонів українців та гостей з інших европейських країн . В 2017 році з метою подальшої оптимізації розвитку компанією було прийнято рішення про зміну маркетингової стратегії та ребрендінг і модернізацію виробництва. В період з 2017-2018 роки і по теперішній час, на виробництво впровадили систему управління безпекою харчових продуктів НАССР. Впровадження і сертифікація передової системи управління безпечністю харчових продуктів – стратегічний крок для компанії, який гарантує відповідність продукції «ASA Sweets» найвищим міжнародним стандартам, якість і безпеку ласощів для споживачів.

Завжди наявний широкий асортимент виробів: торти-онтроме, різноманітні тістечка, макаронс, цукерки та конфізери, горіхові пасти, кекси та печиво, круасани, трітфури (міні-тістечка), веріни (міні десерти) та багато іншого.

Компанія виробляє два авторські торти, це торт «Закарпаття» та торт «Ужгород Nostalgia», які вже стали солодкими візитівками краю.

 Ви також можете замовити найрізноманітніші ексклюзивні торти – від простих до найскладніших: фото-торти, весільні торти, корпоративні торти, дитячі торти, ювілейні торти, торти до дня народження. До кожного клієтна – індивідуальний підхід. То ж виробник може виготовити торт по Вашому ексклюзивному ескізу до будь-якого Вашого свята на замовлення з доставкою, враховуючи всі Ваші найвибагливіші побажання.

 Поєднання фірмових рецептів і класичних традицій, сучасних технологій і високих стандартів виробництва складають той фундамент, на якому розвивається підприємство. Підтримка стабільної високої якості, максимальне використання нештучних продуктів, власна заготівка ягід та фруктів карпатського регіону і суворе дотримання технологічних рецептур – основа виробничої діяльності компанії. Продукцію компанії «ASA Sweets» можна придбати в понад 300 закладах Закарпатської області ,та майже у всіх областях України.

Використовуючи спеціальну технологію шокерної заморозки, що дозволяє заморозити виріб на довгий термін, впродовж якого при розморозці продукція абсолютно не втрачає якості, дозволяє нашій компанії виробляти продукцію не використовуючи емульгаторів та стабілізаторів для її збереження. Термін зберігання продукції складає 30 діб при температурі -18°С, що дає значну перевагу в логістиці і реалізації продукції.

Контакти

Адреса

вул. Можайського,7а

Співпраця по Україні: ukraine@asa-sweets.com

+38 095 122 88 21

Співпраця по Закарпатській області: info@asa-sweets.com

+38 095 704 33 02

Контакти:

Співпраця по м.Ужгород: info@asa-sweets.com

095 704 3302

По замовленню: info@asa-sweets.com

Години роботи

Пн-Нд: 09:00 – 18:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *