Головна > Медичний центр “Клініка Шкіряка”

Медичний центр “Клініка Шкіряка”

Клініка нейрохірургії та онкології в Ужгороді, заснована Антоном Шкіряком — відомим українським лікарем, нейрохірургом, онкологом. “Клініка Шкіряка” спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру нейроонкологічних патологій центральної і периферичної нервової системи, але найбільш пріоритетним напрямком є мікронейрохірургічне і комбіноване лікування пухлин головного і спинного мозку

Це міждисциплінарна клініка інновативної нейрохрірургії, онкології, малоінвазивної та реконструктивної хірургії. У клініці поєднано досвід та компетентність провідних українських лікарів, міжнародні протоколи лікування та обладнання виробництва країн Європи та США.

Лікування у клініці здійснюється з мінімізацією ускладнень, побічних ефектів та дискомфорту. Лікарі закладу постійно удосконалюються, переймають світовий досвід та гідно конкурують на міжнарожному рівні.

Досвідчені лікарі, сучасне обладнання та комфортний простір – це гарантія якісних та безпечних медичних послуг.

В клініці керуються виключно міжнародними протоколами лікування з найвищим показником доказовості, використовуючи новітнє обладнання та технології, котрі мінімізують ризики для пацієнтів.

Тут працює злагоджена команда фахівців, які ретельно відбиралися протягом останніх років. Провідні фахівці клінічних та хірургічних напрямів мають великий досвід у складних клінічних випадках, членство в міжнародних асоціаціях та проходять регулярне закордонне стажування.

Контакти

Адреса

Слов’янська набережна,1

Години роботи

Пн-Нд: 09:00 – 18:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *